אנדי רם מאגן טורניר בהשתתפות זנדברג, קורנפיין

אנדי רם מאגן טורניר בהשתתפות זנדברג, קורנפיין

מרכז הטניס בירושלים יקיים לראשונה בארץ את טורניר ה-TEAM TENNIS, המשלבת ספורטאים מענפי ספורט שונים. ב-10 לספטמבר יקיים המרכז באיצטדיון הטניס בירושלים אירוע הצדעה לאנדי רם ולהישגיו. האירוע ייוחד לזכרו על אביו, עמי רם ז"ל, וייערך בצל חגיגות 40 שנה לאיחוד ירושלים. באירוע ישתתפו בין היתר יוני ארליך, אנדי רם, נועם אוקון, הראל לוי, ציפי אוזילר ויוליה גלושקו שישחקו טניס וטניס-כדורגל עם שחקני בית"ר ירושלים איציק קורנפיין ומיכאל זנדנברג. השחקנים יחולקו לשתי קבוצות כאשר בכל נבחרת 2 גברים, אישה ושחקן כדורגל. הקבוצות יתחרו בטניס יחידים, טניס יחידות, זוגות, זוגות מעורבים וטניס רגל, כשהקבוצה המנצחת תזכה בגביעים.

סאפין ורוברדו בעיר הקודש?

לפי one אנדי רוצה להביא את סאפין ורוברדו. מי יודע אולי הם יבואו בסוף... http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=96256&bz=18

"אצלנו" עלק. גם בית"ר שודרה "אצלנו"

וגם שחר פאר שודרה לפני כמה חודשים "אצלנו"

vagz

New member
זה לא אירוע יותר מדי מתוקשר

כל אירוע טניס ישראלי משודר בספורט 5 הרגיל..

אני לא דיברתי ספציפית על זה

אני דיברתי שערוץ נספורט מודיע, בעיקר בחדשות הספורט, שהשידור "אצלנו" ומשדר בתשלום. היו משחקים של שחר ששודרו בתשלום, זה לא נחשב "אירוע טניס ישראלי"?

vagz

New member
לא..

זה אירוע שמתרחש בעולם.. אבל נגיד גביע דיוויס,אליפות הארץ כל הדברים האלה בספורט 5 וכן גם אני יודע ש"אצלנו" זה בערוץ שאף אחד לא קונה

מה זה משנה איפה זה מתקיים?

כל עוד יש מעורבות של ישראלים, ערוץ פתוח חייב לשדר, ולא לבזבז את הכסף שלו על שידור משחקי ליגה גרמנית או ליגה צרפתית או במקרה הרע- סקי, היאבקות, וכדורגל חופים. בכסף שאנחנו מממנים את ערוץ 5+ הם שולחים ת'שדרנים שלהם למשחקים שאף אחד לא רואה. אז שישקיעו את הכסף בדברים החשובים באמת

vagz

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים איתך אבל זה לא קשור לטענה שלי=\ הייתה לי טענה מאוד פשוטה למה זה ישודר בספורט5 מכיוון שאירועי טניס הגדולים ביותר במתקיימים בארץ משודרים בספורט 5 כי אין להם % צפייה גבוהה לשחק פאר ברולאנד גארוס יש % צפייה יותר גבוהה מאליפות ישראל בטניס קחי בחשבון גם שרוב חובבי הטניס נוסעים לראות את המשחק במגרש מה שעוד יותר מקטין את % הצפייה של הטורנירים בארץ

S

sfkf293

Guest
מה זה משנה איפה זה מתקיים?

כל עוד יש מעורבות של ישראלים, ערוץ פתוח חייב לשדר, ולא לבזבז את הכסף שלו על שידור משחקי ליגה גרמנית או ליגה צרפתית או במקרה הרע- סקי, היאבקות, וכדורגל חופים. בכסף שאנחנו מממנים את ערוץ 5+ הם שולחים ת'שדרנים שלהם למשחקים שאף אחד לא רואה. אז שישקיעו את הכסף בדברים החשובים באמת

pgprince

New member
ד"א, באיזה ערוץ מבין הארבעת הערוצים ישודרו

משחקי גביע הדוויס מול צ'ילה?

למעלה