אנדרואיד לכל סטודנט

אנדרואיד לכל סטודנט

האם למישהו יש נסיון בשימוש במחשב TABLET שמריץ אנדרואיד בשביל לסכם בשיעורים באוניברסיטה(בעברית)? הייתי רוצה אפשרות לכתוב (בכתב ידי הנאה או בהקלדה על מקלדת וירטואלית) וגם לצייר דיאגרמות. יש משהו כזה, או שאני הוזה? יש המלצות על מכשיר ספציפי לצורך הזה?

shlox

New member
לא בטוח שטאבלט הוא הפתרון כרגע

הקלדה ממושכת על מקלדת וירטואלית אינה נוחה ואינה משתווה למקלדת פיזית. לגבי שרבוט בכתב יד או דיאגרמות, רק טאבלט אחד מסוגל לעשות זאת כרגע - והוא ה-Flyer של HTC, המצויד בעט סטיילוס מיוחד שמסוגל לכתוב על מסך קפסיטיבי. אלא שהוא עדיין לא התחיל להמכר. מה עשוי להתאים? דווקא הפתרון הישן - מחשב נייד בעל מסך מגע מתהפך (המכונה Convertible), שמגיע עם מקלדת מלאה וגם עם מסך מגע רזיסטיבי ועט סטיילוס, שמאפשר לצייר דיאגרמות ואולי אפילו לכתוב ידנית, ברמת דיוק כזו או אחרת. בהצלחה. בהצלחה.

תודה רבה על התשובה. תוכל להמליץ

על דגם ספציפי, שאוכל לראות איך זה נראה ולחפש קצת מידע?

אבל זה לא אנדרואיד...

זה מריץ Windows7. אני ממש מעדיפה אנדרואיד. יש משהו מומלץ? יש בכלל Convertible שמריץ אנדרואיד?

shlox

New member
לא, אין עדיין מחשב כזה שמריץ אנדרואיד

כמו שכתבתי לעיל, פתרון מהסוג שאת מחפשת עדיין לא קיים כרגע. זה ישתנה כש-HTC יתחילו למכור את הטאבלט שלהם - וגם כך, רצוי יהיה שתצטיידי במקלדת פיזית אלחוטית כלשהי. אגב, יש כמה נטבוקים שמריצים גם אנדרואיד בנוסף ל-Windows (זכור לי אחד של אייסר). לטעמי זה מיותר כי אין שם מסך מגע, והתפעול מאוד לא יעיל.

למעלה