היי,
אני צריכה מכשיר חדש, התקציב די נמוך וחשוב לי שיהיה כזה שמגיע בלי ריגול לסוגיו.
האם המכשירים של ulefone, doogee, oukitel, עונים על הדרישה?
אם לא- איזה כן?
מתברר ש banggood עברו לעבוד עם צ'יטה- ללא ספק חברת המשלוחים הגרועה בישראל.היי,
אני צריכה מכשיר חדש, התקציב די נמוך וחשוב לי שיהיה כזה שמגיע בלי ריגול לסוגיו.
האם המכשירים של ulefone, doogee, oukitel, עונים על הדרישה?
אם לא- איזה כן?
מה זה מכשירי גו?חח, במכשירים אלו הריגול הוא ישירות למשרד ההגנה הסיני, הם הכי רחוקים שאפשר מאנדרואיד נקי.
בתקציב נמוך הריגול מובנה כי בעצם את היא המוצר.
מכשירים זולים עם אנדרואיד נקי יהיו מכשירי ה-GO - שם הריגול הוא לפחות למדינה ידידותית, לפחות עד שביידן יתהפך על ביבי.
למה להפלות את הסינים? לגוגל ופייסבוק את הרי נותנת לרגל, לא כן?
בטון יותר רציני, ובלי רצון להפחית בערכך - לא נראה לי שאת מעניינת את הסינים - אלא אם את מתרגלת falun gong
הם (כמו שאר החברות המרגלות) מרגלים אחרי כולנו כי המידע שווה להם כסף. זה לא אישיכי הסינים לא יודעים שאת לא מעניינת אותם עד שהם מרגלים אחרייך !
מכשירי ה-GO הם מכשירים מוזלים עם אנדרואיד נקי שיש לחלק מהחברות
תודה רבה!קבלי כתבה שעושה סדר בגרסאות אנדרואיד ה-GO/ONE למכשירים מוזלים.
עושים לכם סדר: מה זה Android One ו-Android Go? | גיקטיים
אותה הגברת בשינוי אדרת? לא בדיוק. אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר ולהסביר על כל ההבדלים בין שתי הגרסאותwww.geektime.co.il
תודה רבה!
אני אמשיך לקרוא עוד ובטח אחזור עם עוד שאלות
קבלי כתבה שעושה סדר בגרסאות אנדרואיד ה-GO/ONE למכשירים מוזלים.
עושים לכם סדר: מה זה Android One ו-Android Go? | גיקטיים
אותה הגברת בשינוי אדרת? לא בדיוק. אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר ולהסביר על כל ההבדלים בין שתי הגרסאותwww.geektime.co.il
מה לגבי המכשיר הזה (אני לא מבינה את כל הפרטים במפרט, רק את הבסיסי)?
[US$99.99 20% OFF] Nokia 6.1 TA-1043 Global Version 5.5 inch FHD NFC Android 9.0 16MP+8MP Cameras 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 630 Octa Core 4G Smartphone Mobile Phones from Phones & Telecommunications on banggood.com
Nokia 6.1 TA-1043 Global Version 5.5 inch FHD NFC Android 9.0 16MP+8MP Cameras 3000mAh 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 630 Octa Core 4G SmartPhonem.banggood.com
מכשיר מ2018
אמור לקבל בקרוב אנדרואיד 10
משתתף במיזם אנדרואיד ONE
Nokia 6.1 - Full phone specifications
www.gsmarena.com
תודה רבהאנדרואיד נקי זה מכשיר שמשתתף בפרוייקט אנדרואיד ONE
מכשירי נוקיה מגיעים עם אנדרואיד ONE
זה אומר שרק "גוגל" שואבים את כל המידע מהמכשיר שלך, ולא "יצרניות"המכשירים
מה אני חושב על אנדרואיד נקי - החתול הטכני
כבר לפני יותר משנתיים כתבתי שאנדרואיד היא בעצם הנקמה הגדולה של חובבי הלינוקס. אלו שלא היו מוכנים אפילו לשקול להציע אותה למחשב שולחן העבודה שלהם, או לנייד,www.technocat.co.il
מכשיר שיכול להתאים
נוקיה 3.4
Nokia 3.4 - Full phone specifications
www.gsmarena.com
מכשיר יבואן רשמי
בסט מובייל: רשת חנויות סלולר, מחשבים, גיימינג ומוצרי חשמל בפריסה ארצית
בסט מובייל אנד מור - רשת חנויות של מגוון מוצרים לבית מכל הקטגוריות: מובייל וגאדגטים, חשמל, פארמה, קמפינג, גמיינג, כלי בית, בישום ועוד, המעסיקה כ- 130 עובדים בלמעלה מ-30 סניפים בפריסה ארצית.www.bestmobile.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.