אנהידרול פורטה או ניתוח

petel555

New member
אנהידרול פורטה או ניתוח

שלום, ימי הקיץ החמים פשוט מתישים החום והלחות והזיעה.
אני לא סובלת מהזעת יתר אבל רק בקיץ יש לי הזעה מרובה בבית שחי עד שזה מעיק. וזה גורם לאי נעימות ניסיתי מלא דאודורנטים אבל עשה לי כ"כ רע וגם גרם לריח. אני סובלת מאוד מכל הפרבנים והבישום ששמים בהם, העור שלי מאוד תגובתי ומגורה מיד. ניסיתי גם ללא בישום וללא אלכוהול ולא החזיק להרבה זמן. ניסיתי סודה לשתייה היו ימים שהיה טוב וימים שלא. אני לא יכולה לחיות שפעם יחזיק ופעם לא יחזיק זה גורם למבוכה ואי נעימות. אני עובדת עם ציבור, כל אדם רוצה להרגיש בטוח עם עצמו בקשר לזיעה ולריח.
ואז חברה אמרה לי שהיא משתמשת באנהידרול פורטה שזה מייבש את הזיעה. והיום עובר בתחושת של פחות לחץ בזיעה ואין ריח בכלל ולא צריך לדאוג יותר מדי. אבל זה מלא אלומיניום כלוריד יותר מבדאודורנט רגיל. הייתי צריכה להגיע לאירוע ולא רציתי לחשוב אם אני אזיע או לא. אז השתכנעתי לשים. שמים אותו בלילה 2 לילות רצוף לפני השינה זה שרף איזה שלושת רבע שעה כאילו הרגיש נפוח כאילו מתעורר מזריקת הרדמה. ישנים עם זה בלילה וביום לא צריך לשים ובאמת עזר והיה כיף כ"כ הייתי כולי משוחררת ללא מתח ומחשבות זיעה מיותרות. אבל עלתה בי מחשבה...וכאן אני אשמח לשמוע מה הרפואה הטבעית חושבת על זה.
אם אומרים שאלומיניום גורם לסרטן שד אז למה לא לעשות ניתוח בבית שחי למניעת הזעה? ככה לא צריך יותר לשים אלומיניום בבית שחי.
ואם בכל זאת אחליט להשתמש באנהידרול פורטה בחודשי הקיץ יש אולי דרך לנקות את הגוף מאלומיניום דרך חליטות צמחי המרפא?
אודה לכם אם תשתפו את הידע שלכם לגבי זה.

yoelnd

New member
אלומנט

הי
אין ספק שיש אפשרות לנסות דברים במשלימה וללא הבטחה של מאה אחוז!
מאידך הגוף עובד עם אלומניום בצורה מעולה עד גבול מסויים וזה אינדוודואלי מאדם לאדם אך יש דרך לבדוק מתכות בבדיקות דם.
כמו שאין הבטחה מוחלטת להצלחת הניתוח ושלא יחזור לאחר תקופה מסויימת.
אז עדיין נשארו 3 אפשרויות שציינתי והבחירה ביידיך!
יצאת מבולבלת? מעולה! כי אין פיתרון קסם ולא הכל מיידי!
בהצלחה!

petel555

New member
מתכות

איזה סוג של בדיקת דם אני אמורה לבקש?
ונגיד ויש מלא מתכות... איך אני ינקה אותם מגופי?

yoelnd

New member
ניק בדיק

היי
זו לרוב בדיקה מיוחדת מאוד ודי נדיר אם רופא ירשום אלא:
אם את עובדת באיזור שיש בו חשד למתכות רעילות.
אם את מתגוררת במקום מזוהם - אוויר, מים וכד'.

לא ידוע לי שיש בקופות אלא באישור אך יש במעבדות פרטיות וזה סיפור אחר......
לגבי הניקוי זה די פשוט אם כי ביחס למצב הרעילות - ככל שהרמה / חשיפה גדולה יותר זמן הניקוי גדול יותר וגם מצריך חשיבה מערכתית גדולה יותר עד שינוי מגורים ואף מקצוע....... אם הבריאות חשובה לך!!
וכמובן תהליך ניקוי יכול להיות מהמזון, שתיה, תוספי מזון שוני מצמחים.....

בהצלחה!

Besomet

New member
יש פתרונות פחות קיצוניים

ניתוח כמו זה שהזכרת בעייתי מכמה בחינות. ראשית, כל ניתוח כרוך בסיכון. שנית, זיעה היא פעילות ביולוגית חשובה ולעצירה מוחלטת שלה יש השלכות על היכולת של הגוף לקרר את עצמו ועוד. בנוסף, לעיתים קרובות ניתוח כזה גורם לזיעה מוגזמת באיזורים אחרים בגוף כגון כפות ידיים/רגליים.

אין שום דרך שתוכלי להמשיך להשתמש בתכשירים עתירי אלומיניום באופן יומיומי ולנקות את האלומיניום מגופך במקביל וכך "לאפס" את רמתו בגוף.

יש ארומתרפיסטים המתמחים ברקיחה של תכשירים המותאמים במיוחד עבור כל אדם (להבדיל ממוצרי מדף), ושווה לפנות לאיש/אשת מקצוע ולנסות.
כמו כן חשוב לציין שריח וכמות הזיעה מושפעים מאוד מהתזונה. ייתכן ששינוי תזונתי יפחית מאוד את בעיית ההזעה ויקל עלייך למצוא פתרון.

בהצלחה!

למעלה