אנהי באהבה
ראשונה

ג ב ש ו ש

New member
אנהי באהבה../images/Emo23.gifראשונה../images/Emo88.gif

למי שלא יודע אנהי שיחקה בעבר בסידרה מצליחה מאוד שנקראת "אהבה ישנה". גם דולסה שלנו שיחקה שם
יחד עם אנה לייבסקה המדהימה וולנטינו לאנוס ועוד רבים.. אני מניח פה תמונות,מי שיש לו מוזמן להעלות גם

סוכריה16

New member
כן ודולסה הייתץה רעה שםםם../images/Emo10.gif

ולקחה לאנהי תחבר והתנשקה איתו מול העיניים שלה.. ואחיה אמר לה שהיא זונה .. ראיתי קטע! חח דולסה שיחקה שם ממש טוב תפרחה

moranstf

New member
מהההה???

לא ידעתי שדולסה שיחקה שם!! פעם ראיתי תמונה של אנהי מתוך פרק וראיתי שם מישהי שדומה לדולסה אבל לא ראו טוב אותה ולא הייתי בטוחה!!1 ייוווו למה לא הביאו אותה??היא לא הצליחה???

אתי 13

New member
השחקנית שלידה שיחקה ב..

טלנובלה הזאת עם הכדורגלניות ששודרה בויוה לא?

soy rebelde

New member
כן זאת השחקנית

אנה לייבסקה [של גבי]
והיא שיחקה את פאולינה ביש מצב ל

RobertaMia

New member
אוף!!! חבל שלא הביאו את זה

זאת צריכה להיות סדרה שחבל"ז! בסגנון 406 ויש מצב לאהבה.

soy rebelde

New member
גבי, תודה רבה על הספיישל

ואני מצרפת לשרשור שיר שאנהי שרה בסידרה הזאת..

סוכריה16

New member
כן ממש רעה! קיללתי אותה מלא

חחחחח.. אבל אבל רק תדמות
כי ככזה אנהי דיברה עם חבר שלה... עכשיו האי הייתה אלכוהולסיטית כזו, ותמיד באה לישון אצל אנהי, ואנהי שמרה עלייה והיא ירדה עלייה שאנהי לא הייתה לידה.. ואז.. יום אחד הם היו במסעדה וזה שאנהי אהבה, בא לבקש סליחה על משוו ואז הקטור מרובי- שהיה אח של דולסה שם, בא אלייה ואמר לה שהיא זונה, ושהיא משפילה תצמה.. ואף אחד לא רוצה אותה ואז היא אמרה "חח ממש רוצה לראות איך הראשון שאני באה אליו אוהב אותי!?" ואז הוא לא הבין מה היא רוצה ואז האי באה לחבר של אנהי והתנשקה מול הפנים של אנהי איתו ואנהי הייתה בשוק כי היא חשבה שהם חברות וישר סלדו לה דמעות! וזה היה עצובבבבבב

eveligne406

New member
חהחהה

פעם הייתה לי חצי מהסדרה באינטרנט... :]] זה יהה כל כך יפה... אני זוכרת שדולסה שנאה את אנהי... :(:( והיה לה אח גדול שזה היה הקטור, מרובי, נדמה לי אני לא בטוחה אבל הוא היה ממש דומה לו... ושניהם שנאו את אנהי וכל הזמן עשו לה מזימות וזה... :( חח... באסה שלא הביאו את זה לארץ

סוכריה16

New member
באמת!? חח .. כן הוא גם זבל

ודולסה ניצלה את הטוב לב שלההההה דיי.. לא רוצה להזכר... זה באותו סגנון של קלאסה, ויש מצב

eveligne406

New member
לא ראיתי יש מצב לאהבה... :'(

אבל דולסה באמת מזכירה את עצמה בקלאסה... ואנהי הייתה כלל כךךך טובה בלהיות תמימה כזאת טובה..חח.. למרות שת'אמת, שם היא נראית יותר מבוגרת מרבלדה..שימו לב אני נותנ השוואה של תמונות.. אחת מהתקופה של אהבה ואחת מהתקופה של רבלדה.. זה רבלדה>>

eveligne406

New member
אנהי בתקופה של אהבה

בערך אני לא בטוחה אבל ככה היא נראיתה פחוות או יותרר... איפה היא נראית יותר מבוגרת???

bigmomentom

New member
אין ספק שהשנים עושות לה טוב

ככל שהיא מתבגרת היא נעשית יפה יותר.

סוכריה16

New member
נכון! ואצלה זה הכי בולט שיש

כי פשוט רואים איך היא לא הייתה ממש יפה.. ופתאום היא מדהימה שחבל"ז!

למעלה