אנה מנצחת במערכה הראשונה

evia86

New member
אנה מנצחת במערכה הראשונה

אחרי שאנה כבר הובילה 4:1 טורנס-ואלרו חזרה למערכה והייתה רחוקה רק שתי נקודות מנצחון במערכה, אנה השוותה וניצחה בשובר שיוויון 7-0! ו7-6 במערכה כמובן...

evia86

New member
3-0 לאנה בשניה

עומדת לקרוע את טורנס ואלרו בדרך לעלייה לרבע-גמר שם אני לא יודע אם עדיף דוקיץ או הנטוצ´בה

oren987

New member
אנה ברבע הגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

ניצחה 7-6 6-0 את כריסטינה טורנס וולרו!!!!!!!!!!!!! הישג ענק לאנה שלנו!!!!!!!!!!!! עכשיו מחכה כנראה לדוקיץ - שמתמודדת נגד הנטוצ´ובה!!!

אלון222

New member
ניצחה ועלתה לרבע הגמר!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף אנה יודעת להתעשט אחרי אופוריה ועולה לרבע גמר TIER 1 שזה טורניר בסדר גודל ענק,בפעם השניה אחרי אינדיאן וולס. נצחון נקמה על טורנס וולרו שניצחה את אנה בסיבוב הראשון בגראנד סלאן בשנה שעברה. עכשיו אנה בטוח מדורגת ברולאן גארוס ותקפוץ בערך ל-25!!!!!!!!!!!!!! שיא של כל הזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!

oren987

New member
באתר של הטורניר!!! ../images/Emo47.gif

הוא אומנם גרוע מאוד - אבל אם מעט סבלנות - גם התוצאות באות!!!

oren987

New member
25????? אתה בטוח? וואו!!! ../images/Emo47.gif

כמה נקודות היא אמורה לקבל עד עכשיו בטורניר???

eyalelta

New member
לא בטוח שהוא הגזים

זה תלוי במדורגות מעליה ובתוצאות שלהן השבוע

oren987

New member
לפי אתר ה- WTA!!! ../images/Emo47.gif

לאנה יש היום - 902 נקודות נוסיף את ה- 155 (היא לא מפסידה נקודות) סה"כ - 1053 (נכון?? - המתמטיקה שלי לא משהו)! וזה אמור להציב אותה בסביבות המקום ה- 28 בעולם!!!

oren987

New member
אני מקווה! - התוצאה פורסמה!! ../images/Emo47.gif

באתר ה- WTA, איזה כיף לראות, וכבר דאגתי לעדכן את הילי, שממש שמחה לשמוע על ההישג המדהים של אנה שלנו!!!

oren987

New member
הנין נגד הנטוצ´ובה! וכן לשאלתך!!../images/Emo47.gif

כן, שיחקה בעבר והפסידה!!! דיווח ישיר: הנין מול ליטהוקסבה במערכה השלישית כרגע קפריאטי הצטרפה לאנה ולסרנה ווילאמס ברבע הגמר, אחרי ניצחון קליל על טוליאגנובה!! ארנצ´ה סאנצ´ז נגד דסי כרגע מערכה ראשונה 4-4 והתחיל ממש הרגע - דוקיץ נגד הנטוצ´ובה!!! (ואין לי מושג את מי אני אוהד!!!)

oren987

New member
תוצאות!!! ../images/Emo47.gif

הנין, קפריאטי, סרנה ואנה כבר ברבע הגמר!! משחקים כרגע: הנטוצ´ובה - דוקיץ 6-2 במערכה הראשונה (דוקיץ נראית לא טוב). סאנצ´ז - דסי 6-7 1-3

oren987

New member
גם דסי ברבע!! ארנצ´ה- בחוץ!! ../images/Emo47.gif

7-6 6-3 וברכות למתמודדת של sher2, על ההעפלה!!

למעלה