אנה נגד יילנה! היום ב-18:00!

hillly377

New member
אנה נגד יילנה! היום ב-18:00!../images/Emo50.gif

אנה סמשנובה תשחק בסיבוב השני של טורניר סרסוטה נגד יילנה דוקיץ! זה אפשרי וכולנו נחזיק לה אצבעות! ד"א אנה לא עלתה מהמוקדמות כ Lucky Loser (שעדיין אף אחד לא נתן לי תשובה מדיוקת מה זה בדיוק
), היא עלתה לאחר שניצחה שם. בינתיים טטיאנה פנובה השנואה ניצחה בשמינית הגמר והיא נמצאת כבר ברבע הגמר, שם נמצאת גם פטי שנידר השויצרית. בגלל שהטורניר לא כל כך יוקרתי הנקודות שמקבלים בו הן לא כ"כ גבוהות. בינתיים אנה מקבלת כולה נקודה אחת על כך שהגיעה לשמינית גמר (לא כולל נקודות הבונוס מהניצחון על אלנה=10 נקודות), ניצחון על יילנה דוקיץ´ יוסיף לאנה עוד 23 נקודות, ועוד 43 נקודות בונוס. מקווה שהבנתי נכון בלי טעויות...

דודן

New member
LL - הסבר

במקרה שמתפנה מקום בהגרלה הראשית ברגע האחרון, מעלים מהמוקדמות מישהו שהפסיד בסיבוב האחרון של המוקדמות, הוא נקרא Lucky looser - LL .

hillly377

New member
איך בוחרים מי הוא יהיה?

יש כמה מפסידים בסיבוב האחרון של המוקדמות, לפי מה מחליטים את מי להעלות?

oren987

New member
על פי הדירוג שלו!!- מי שיותר גבוה!../images/Emo47.gif

אני חושב... אבל לא בטוח!!

eyalelta

New member
מאיפה הבנת את העניין

עם הנקודות יש איזה אתר לקרוא שם? זה מאוד מעניין אותי העניין הזה לא ידעתי שיש נקודות בונוס אם אתה מנצח מתמודד חזק

hillly377

New member
איך עובד הניקוד

הניקוד עצמו מורכב משני דברים: 1)round points-הנקודות ששחקנית מקבת ככל שהיא מתקדמת בסיבובים בטורניר. הנקודות האלה משתנות בכל טורניר בהתאם לחשיבות הטורניר, ככל שהטורניר גדול יותר ויוקרתי יותר ככה מקבלים יותר נקודות. 2)quality points-הנקודות ששחקנית מקבלת על ניצחון שחקנית מסויימת (ככל שהדירוג של השחקנית שנוצחה גבוה יותר, ככה המנצחת תקבל יותר נקודות). לא משנה באיזה טורניר, הנקודות שוות לכל הטורנירים חוץ מגרנד סלאם, בגרנד סלאם יש ניקוד שונה. יש מקום מצויין שניתן לקרוא על כל שיטת הניקוד, פשוט מאוד ומאוד נחמד, גם לי פעם לא היה מושג ולמדתי משם. באתר של sanex wta יש מקום שנקרא how does ranking works, אני מוסיפה את הקישור של זה אבל על מנת לצפות בזה אתה חייב שיהיה לך Adbove Acrobat reader.

למעלה