אנה סמשנובה ניצחה את ג´סטין הנין

hillly377

New member
אנה סמשנובה ניצחה את ג´סטין הנין../images/Emo70.gif

אנה שלנו ניצחה את ג´סטין הנין היום! כן, כן, אותה הנין שמדורגת 7 בעולם ומשחקת טניס ממש לא רע! איזה הישג! זה לקח לאנה 3 מערכות, למרות שכבר את המערכה הראשונה היא יכלה לקחת (היתה לה שם set point) אבל לא נורא, אנחנו מסתפקים ומאושרים גם עם ה:6-7,6-3,6-4 ! איזה יופי! המשחק היה ארוך-163 דקות ולמתקשים שבינינו שעתיים ו43 דקות. אנה שיחקה אותה ובגדול!

רפי2002

New member
גולאאאאאאאאאאסו

כל הכבוד לאנה! רק כמו שמישהו אמר בפורום (לא זוכר מי...) שלא תדבר יותר מדיי לפני שתסיים את סדרכה בטורניר, זה מביא לה מזל רע....

רפי2002

New member
חשבתי שאתה אמרת

אבל לא הייתי בטוח... :) מסכים איתך בכל מילה!

UNBELIEVABLE!!!

הנין לא משחקת טוב כבר מאינאדיאן וולס אבל מה אכפת לנו!! אנה בשלב הבא עם הרבה שחקניות טובות אולי נוכל אפילו לראות את אנה בשידורים של יורוספורט שמתחילים מחר. מי היריבה הבאה של אנה?

המשחק הבא הוא...

נגד טטיאנה פאנובה!! זאת לא השחקנית הנמוכה שאנה ניצה בניו זילנד לפני כמה חודשים???????

oren987

New member
אההההההההההההההההההה...... ../images/Emo47.gif

אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא מאמין. לא מאמין. אני נכנס עכשיו ולא מאמין!!!!! היא ניצחה את הנין היא ניצחה את הנין!!!!!! כן, אני מתרגש כן, אני המום!! למה אין לי אינטרנט בסוף השבוע????? למה????? אה.................. אני חייב להרגע!!!

oren987

New member
טוב יותר רגוע- היו עוד כמה הפתעות!../images/Emo47.gif

אחרי שאני עדין לא מאמין שזה קרה!!!!! ולהזכירכם בטורניר האחרון - מי שניצחה את הנין - גם בסוף ניצחה בכל הטורניר (אבל חבל להקדים את המאוחר, קודם יש את פנובה). ואני מקווה שהיא לא תתלהב יותר מדי - ושתרוץ לתת ראיונות - כי קודם יש לה עוד שלבים בטורניר!! וזה פשוט מדהים - היכולת שאותה מציגה אנה שלנו!!! אני כולי גאווה!! ועכשיו עוד תוצאות: וקודם ההפתעות - דניאלה הונטוצ´ובה שלנו בחוץ!!! - כן, כן הודחה!! חבל!! בינתיים עלו לסיבוב השלישי: קפריאטי - אירודה טוליאגנובה - ליסה ריימונד - פאולה סוארז (שניצחה את ריטה גראנדה, שזו הפעם השניה שלה שהיא עפה כל כך מוקדם - פעם קודמת בזכות אנה שלנו). - טינה פיסניק - סילביה פארינה סרובוטניק ניצחה את טורנס וולרו, וגם דאג´ה באדנובה בחוץ!! נטליה דסי - היא מדורגת נוספת בטורניר שסיימה את דרכה, וגאלה ליאון גרסיה גם כן!! כרגע - ונוס ווילאמס- בפיגור של מערכה במשחק שלה - הולך להיות מעניין!!!

hillly377

New member
אנה רצה להתראיין...

אתם יודעים שזה לא עניין של בחירה, זה התחייבות וחייבים להתראיין ואין מה לעשות, אז מי שמעוניין לראות מה לאנה היה להגיד אחרי שהיא ניצחה את הנין, בבקשה:

oren987

New member
כן, אבל סטטיסטית, היא נופלת! ../images/Emo47.gif

אחרי כל ראיון שבו היא מנצחת מתמודדת בחירה - היא מפסידה!! למה??? כי היא מרגישה בשמים - ולא מתרכזת במשחק, ואם תקראי יותר למטה על מה שרשמתי- גם הבאתי הוכחות שהתבררו כנכונות.

אלון222

New member
יותר מניצחון על מילאן...

אני יודע שרוב אוהדי הספורט מחכים לנצחונות גדולים על פארמה ,מילאן או אולמפיאקוס. אבל אני אוהד טניס שרוף ,ושל אנה בפרט שעוקב אחריה משבוע לשבוע כבר כמעט שש שנים,דרך ירידה למקום ה-200 בעולם,קאמבק,פעמיים שמינית גמר גראנדסלאם,(הפסדים להינגיס וסאנצז ויקריו,שתיהן מספר אחת באותה עת),ירידה ל-128 בשנה שעברה,השארות בחוץ בטורנירים חשובים,ועוד.. בשבילי נצחון על אחת מהטופ עשר הוא המדהים בהישגים ומעט מאוד אנשים בארץ יודעים להעריך את זה.זה כמו ארבע נצחונות על מילאן!!!!!! ןעוד איזה נצחון,נצחון של וינרית,לחזור מהפסד כואב בשובר שוויון ולהמשיך כמו גדולה. אגב זה נצחון שני בקרירה על שחקנית מהטופ עשר.בתחילת הקרירה נצחה אנה את יאנה נובואוטנה,5 בעולם,בסיבוב הראשון ברולאן גארוס. פאנובה שנצחנו בגמר אוקלנד היא יריבה לא קשה במיוחד אבל הנצחון על הנין יכול לשכר חושים ולגרום לשאננות. איזה כיף שיש את החברים בפורום שיכולים להבין אותי ואת האושר הגדול.

hillly377

New member
לא יודעת אם יותר אבל בטוח משתווה

וזה קטע ממש עצוב בכל הספורט הישראלי, או יותר נכון בתקשורת שמסקרת את הספורט הישראלי. בסוף השבוע הזה יש לנו שני הישגים יפים מאוד בספורט העולמי-גם הניצחון של אנה על הנין וגם זכייתם של גלית חייט וסרגי סחנובסקי זוג המחליקים הישראלים במדליית ארד באליפות העולם ביפן! זה פשוט עצום וענק לטעמי אבל מחר בעיתון כל אחד מהניצחונות האלו יתומצת בכמה שורות ועם המון מזל אולי גם תמונה, בעוד שבמשך החודש האחרון כל יום הפועל תל אביב תפסה עמודים על גבי עמודים. אין לי שום בעיה עם זה ואני מפרגנת להפועל בטירוף וסבבה אבל חבל, ממש חבל שהתקשורת הישראלית לא מפרגנת קצת יותר גם לענפי הספורט שנמצאים יותר בשוליים. בקיצור, ממש כל הכבוד לאנה ומכיוון שאין שום פורום החלקה על הקרח, כל הכבוד גם לחייט ולסחנובסקי, יש במי להתגאות בספורט הישראלי.

hillly377

New member
אדר...

מה לא הבנת? במערכה הראשונה הנין ניצחה 7-6, במערכה השנייה אנה ניצחה 6-3 ובשלישית 6-4.

למעלה