אנה פורגרס פורשת

אמא לה3

New member
אנה פורגרס פורשת

המתעמלת הרומנייה הכריזה על פרישה כבר השבוע מהענף. למעשה היא לא נתנה סיבה ממשית (לפחות לכתבים/מתעניינים) אך משערים שזה קשור לפציעות שלה בזמן האחרון. זו בהחלט מכה קשה לנבחרת הרומנייה היות ופורגרס היתה אחת המתעמלות הבודדות שיכלה להגיע לציונים גבוהים במקבילים המדורגים שנחשבים לנק' חולשה עבור הנבחרת הרומנית. אנה לפי המסופר כבר עזבה את מחנה האימונים וחזרה לעיר מולדתה שם הודיעה למשפחתה וחבריה "הודעתי שאני עוזבת ולא תשנו את דעתי".

cubano1

New member
מצער מאד

רק בת 18 בימים טובים היא היתה מרהיבה על הקורה חבל שהטלטלות שעוברות על הנבחרת הרומנית עלו להם במתעמלת מוכשרת, מיוחדת ואהודה

נעממהה

New member
שכחתם לכתוב שהיא הייתה סמל לאלגנטיות

אנה נחשבת לאחת המתעמלות הכי אלגנטיות היום. באליפות העולם האחרונה היא זכתה ב- Longines Prizes of Elegance שזה פרס שמוענק למתעמלת ומתעמלת הכי אלגנטיים בתחרות. זה התבטא בעיקר על הקורה ובקרקע. ובקשר לזה שלא היו לה הרבה ימים טובים על הקורה לאחרונה: זה נכון שהיא לא הגיע לגמר הקורה באליפות העולם האחרונה, אך בקרב רב ובגמר הקבוצתי היא הישיגה שני ציונים מעל 15 נקודות. הציון שהיא קיבלה על הקורה בתחרות הקבוצתית היה מספיק לה למקום שני בגמר הקורה! (כמובן שהכל תיאורתי, אבל זה רק מראה שהיו גם היו ימים טובים על הקורה) פשוט עצוב שהיא פרשה:(

SILIVAS

New member
באסה, היא הייתה אחת החביבות עלי

וממש מצער מה שקורה לרומניה מתי הם ילמדו להתעמל כמו שצריך על המקבילים?

אמא לה3

New member
הי SILIVAS

אמרתי לך כבר פעם שזאת המתעמלת האהובה עלי??? (טוב היא ופודקופייבה)..אין אין עליהן אפילו היום....

SILIVAS

New member
לא אמרת לי

ודניאלה היא הסיבה שאני כ"כ אוהבת התעמלות מכשירים
אם כי כיום אני אוהבת פחות את הספורט בגלל החוקה (כבר קיטרתי פה
) באמת שאין היום מתעמלות שמשתוות לדניאלה ופודקופייבה ורבות אחרות מאותן שנים

אמא לה3

New member
מסכימה עם כל מילה :)

וגם אני כבר אמרתי את זה כאן כמה פעמים. את עוקבת אחריהן גם היום?

SILIVAS

New member
אני חברה של דניאלה בפייסבוק

אני ועוד מאות אחרים
על פודקופייבה אני רואה לפעמים עדכונים וגם על מתעמלות עבר אחרות

למעלה