..."אנוכי ממטיר על הארץ 40 יום...."

lupland

New member
..."אנוכי ממטיר על הארץ 40 יום...."

הואו מאמא. איזה רעמים.איזה ברקים. יאללה קדימה גשם.ועוד ועוד אינשאללה(בעזרת השם כמובן) שתבוא עלינו שנה מבורכת וגשומה. מי יתן ומפלס הכנרת יעלה השנה ב 4 מטרים!!! לא פחות.ושברמת הגולן תהייה זרימה בנחלים ובמפלים עד אמצע אוגוסט הבא!!! ובנחלים של מדבר יהודה יזרמו מים שיעלו את מפלס ים המוות ב 2 מטרים!!! לפחות. אומרים שבקיץ כשאדם "מתחיל" לדבר שטויות שכנראה חטף מכת שמש. יש דבר כזה "אקסטזת" חורף? ערב טוב ולילה טוב וגשום כמובן לכולם. ולך שירי...את כל הטוב שבעולם.תהיי חזקה. נב: יכול להיות שאת מושפעת חזק מהרופא שיניים שמככב ב"חנות קטנה ומטריפה"?

1ט ל י

New member
אתה לא לבד ../images/Emo6.gif

שכחת את השלג הלבן והצח, שירד לו בהרי הצפון (ובירשלים) וימלא את נחלי ישראל כאשר יימס לו באביב הנפלא, ושישמש את מטרותינו האנוכיות עם בני הזוג, כשיבקשו להתכרבל עמנו עקב הקור העז בשלג הרומנטי. אקסטזת חורף? אפשרי. מרוב שמחה על בוא הגשם החזק (שגרם להפסקת חשמל של כמעט שעתיים במקום בו אני נמצאת), אפשר להתחרפן קלות (או קשות). מלבד זאת, האם באמת צריך סיבה או תירוץ בכדי לדבר/לכתוב שטויות? אני בהחלט לא מנסה אפילו. מזמן למדתי לקבל את העובדה שיש צורך לתת ביטוי בעל-פה או בכתב לכל השטויות שמתרוצצות בראשי המוטרד והמתוסבך. יהיה טוב. אני ממשיכה לדבוק באמונה חסרת השחר הזו. משהו בתוכי מתעקש להאמין שיום יבוא ויהיה טוב.

gaia20

New member
"גשם, גשם משמיים.....

כל היום טיפות המיים"........ הלוואי, שימשיך לרדת גשם....שלא יפסיק....... בוקר טוב לכולם, מאחלת לכם בוקר גשום וכמובן יום כתום לכולם!!!

champ

New member
בוקר טוב ויום גשום לכולם!!!

ותזכרו שאחרי הגשם מגיע הקשת..... צ´מפ.

champ

New member
אגב, היום גם יום השנה לרון ../images/Emo102.gif

אז נפריח ברשותכם בלון כחול

למעלה