אנונימוס שלחו לי חומר

(מיכל)

New member
אנונימוס שלחו לי חומר

וכמעט בכיתי כשקראתי אותו!!! עכשיו אני מבינה את כל הטבעונים ונורא משתדלת לאכול כמה שפחות מוצרי חלב וביצים למרות שההורים שלי אומרים שזה שטויות ועדיף שאני ארחם על הבני אדם שמתים בפיגועים. נראה לכם שזה לא בסדר שאני יותר מתעניינת בחיות האלה מאשר בכל הבני אדם שמתים ובפלסטינים שחיים במחנות הפליטים?

אנוק

New member
אין שום סתירה בין השניים....

אם אנשים מתים בפיגועים,חיים בעוני במחנות פליטים בין טנקים שמפגיזים אותם, זאת סיבה לרמוס יצורים אחרים? לשלול מהם את החיים שלהם כדי לעשות מעדני חלב וחביתות....? זה בדרך כלל משמש תירוץ לאנשים לאכול בשר ולא לחשוב יותר מידי על מה שעובר על יצורים אחרים.... בכלל, אני לא חושבת שה"מצב" הוא סיבה לדחוק לשוליים נושאים אחרים חשובים לא פחות.

Brazen

New member
מה הקשר?../images/Emo4.gif

אנחנו בני אדם, אנחנו יכולים להרגיש רע בקשר ךהרבה דברים ביחד... ודרך אגב, מוצרי חלב, ברובם לא בדיוק בריאים, למשל, חלב גורם ליכה וכו... בקשר לביצים, יש דבר שנקרא ביצי חופש, ביצים שמוטלות ע"י תרנגולות שמסתובבות חופשי בשדה... אבל שמעתי שאחרי שהן מזדקנות אז מרעיבים אותם למוות... מה לעשות...

ק א ר ן

New member
את יודעת מה? לכי לרפת, דברי עם

הפרות. אני בטוחה שכשתסבירי להן שבני אדם מתים במדינה הזאת מפיגועים וזה קשה לך וכואב לך, הן יבינו אותך. אז לקחת להן את העגל, סגרת אותן בכלוב, פיצצת אותן בהורמונים, הדברים האלה מתגמדים לעומת הבעיות שלך! את לא יכולה לצאת לבלות בבתי קפה, מסכנה.... תמשיכי להתעלל ביצורים חיים אם זה מקל עלייך. נעזוב לרגע את הציניות, מה אכפת למי שנפגע בפיגוע אם את שולחת את היד למדף אחר בסופרמרקט ולוקחת חלב סויה במקום חלב פרה? או קונה טופו במקום ביצים? מה הקשר????

Coma White1

New member
אין קשר.

גם לי כואב שאנשים נפגעים, גם אני הכרתי פצועים והרוגים. אז מה ? אז זה לא בסדר לקנות חלב סויה במקום חלב פרה ? אז אני חסרת התחשבות, אם אני קונה ביצי חופש במקום ביצי משק ? אני לא בסדר, אם אכפת לי שמנסרים לקוף את הגולגולת ומכניסים לו אלקטרודות לשם ? אני לא רואה את הקשר בין בני הדברים, אכפת לי מבעלי החיים ומבני אדם - אין בזה שום סתירה.

ashmash

New member
דעתי

קודם כל, באמת אין קשר בין רצח יהודים בפיגועים, עוני ורעב של פסטיאים בערים ובמחנות פליטים מכותרים לבין הרג והתעללות בבע"ח. אולי יש דברים שנראים בעיני אחרים חשובים יותר או חשובים פחות. אבל אין ביניהם קשר ובהחלט מותר לך להיות מודאגת בקשר לכל דבר בנפרד. אגב התמקדות בזכויות בעלי החיים, אולי דווקא עוזרת להוציא את התופת שאת חיה בה במדינה הזאת בחודשים האחרונים מהראש. דבר שני, בקשר לאנונימוס. הם בהחלט עושים עבודה חשובה ובהחלט עוזרים להעלות מודעות. למרות שלדעתי, את רוב האנשים אי אפשר לשנות משום שרוב האנשים כיום הם לא ממש איכפתיים ומתחשבים ודי איכפת להם רק מהנוחות שלהם ולא של הזולת (בין אם הוא פלסטינאי, יהודי, פרה או תרנגולת). דבר שני, הם הרבה פעמים קצת מגזימים וטיפה יותר מידי קיצוניים. (למרות ששוב, זה עניין של טעם אישי, אולי באמת צריך לעשות דברים חריפים כדי להזיז דברים). ושוב, זו רק דעתי האישית אלעד

למעלה