אנונימיות, האם זה באמת מה שאנשים מחפשים?

Six Shooter

New member
אנונימיות, האם זה באמת מה שאנשים מחפשים?

נגיד והיה אתר שמציע פרסום פוסטים בלי לקיחת שם ובלי הרשמה, פשוט לכתוב פוסט לשלוח וזהו. הייתם משתתפים בו? האמת היא שיש אתר כזה, אומנם לא מפותח אבל הוא בתהליכי התקדמות לאט לאט... ואם יהיה מותר לי אני אפרסם פה קישור אליו.

TheWhiteTigris

New member
מצד אחד,

רוצים אנונימיות. רוב האנשים בתפוז וישרא לא מזדהים, או מזדהים לכל היותר בשמם הפרטי, לא בדיוק הדרך האולטמטיבית לזהות אדם. מצד שני, אנשים רוצים זיהוי מסויים, ליצור זיקה כלשהי בין ניק, כינוי מסויים לבין הכתיבה המשתקפת מהפוסטים שלהם. כמו כן, יש פה כמו זיהוי יוצר, וזה יושג רק ע"י איפשור זיהוי מסויים. לכן אתרי בלוגים כמו תפוז וישרא, שדורשים זיהוי מינימלי מסויים, יצליחו יותר מאשר "סתם" כתיבה הנזרקת לחלל האינטרנט. יש רק תרחיש אחד שאני יכול לחשוב עליו שיתאים למבנה של אלמוניות טוטאלית "שלח ושכח" - אם רוצים לכתוב פוסטים מזעזעים, מנואצים, או כל דבר אחר שאף אחד לא היה רוצה שיקשרו אליו בצורה כלשהי. (מצד שני, אפשר לדעת לפי האיי פי, אבל זה כבר עיניין אחר, של "האח הגדול").

דנטל

New member
גם אם מחפשים אנונימיות

רוב האנשים שמשקיעים בכתיבה, רוצים שהטקסט שהתאמצו עליו יוכר כשלהם, גם אם הדבר היחיד שאתה יודע עליהם הוא ניק וירטואלי. נראה לי שלאנשים יהיה קשה לוותר על "זכויות היוצרים" שלהם. אישית, אני בטוח לא אוותר עליהם, אבל אני גם לא שומרת על אנונימיות.

אתה מוזמן לצרף קישור

אני מצטרף לנאמר לפניי - המון אנשים מעוניינים בטיפת אנונימיות, אך בדרך כלל כל עוד מה שהם כותבים או עושים מקושר לשם כלשהו שלהם (כמו כינוי באינטרנט).

Six Shooter

New member
לקחתי את כל הטענות שלכם

וחשבתי על רעיון הזוי איך לשפר את האתר. בכל מקרה הנה קישור לגירסא הנוכחית: http://sarek.webng.com/ אני אתחיל לעבוד על משהו שונה :)

דנטל

New member
אה, טוב, זה כבר שונה

חשבתי שאתה מדבר ממש על פוסטים, אבל מה שיש שם זה יותר "הגיגים", נקרא לזה, ובתור שכאלה זה באמת פחות משנה הקרדיט, למרות שאפשר להוסיף בסופם חתימה כלשהי.

למעלה