אנוסארה (anusara) יוגה?

jethro1

New member
אנוסארה (anusara) יוגה?

שלום לכולם, אני מגיעה בקרוב לחופשת מולדת מניו יורק, בה אני מתרגלת אנוסארה כמה חודשים. ניסיתי לחפש שיעורי אנוסארה בארץ באינטרנט, אך העליתי חרס. מישהו מכיר ויודע להמליץ על מקום במרכז שמציע אנוסארה? אני מניחה שאם לא אמצא אנוסארה, אנסה ויניאסה (שגם בה יש לי מעט ניסיון טוב). ושאלה נוספת - כאן מציינים את שמות האסאנות באנגלית, ולעיתים גם בהודית. איך מציינים בארץ? וגם - רק כי אני בשוונג ועולות לי עוד שאלות - האם צריך להביא מזרון אישי לשיעורים, או שמרבית הסטודיואים מספקים מזרונים? רוב תודות, וד"ש מהתפוח הגדול!

יוגי בר

New member
יוגה בארץ הקודש

היי jetro1 אז ככה: 1. גישות באמת לא שמעתי על סטודיו/מרכז בארץ שמלמד אנוסרה יוגה. אנוסרה יוגה היא האתה'א יוגה + אלמנטים טנטריים בקונספט של מי שהחליט ללמד כך יוגה. אבל, באמת- עזבי אותך משם זה או אחר. אלו מוגבלות, מבחינתי. תרגלי יוגה. יוגה אינה מוגבלת לשם זה לשיטה זו או אחרת. 2. מקום באם את מגיעה לת-א- העיר ללא הפסקה מציעה לך שפע של מקומות לתרגול יוגה עם מיטב המורים. בטוח שתמצאי את מבוקשך. באם את מגיעה לאזור ספציפי בארץ שלחי לי מסר אישי ואפנה אותך מקום מתאים. 3. המלצה בחלק מהמקומות יש מזרנים ובחלקם לא. המלצה שלי: תביאי את המזרן האישי שלך. באם את מתרגלת יום יום, אז תוכלי לתרגל איתו בכל מקום ולא תהיי מוגבלת לשום מקום. הכי טוב. חופשת יוגה נעימה בארץ. בברכה ואהבה יוגי בר

jethro1

New member
תודה...

וכאמור אני אשמח לקבל המלצות אז אני פונה אלייך במסר

horit1

New member
אם את רוצה חברה שלי מלמדת

אנוסרה יוגה- פרטים במסמר:)

למעלה