אנוס שנאלץ להתחתן

shmuel38

New member
רבקי תודה

רבקי אני ישמח לדבר איתך בפרט שאת כבר עברת את התהליך הזה ויצאת מהדת
אני ישמח שתדברי איתי בפרטי כדי שאדע מה לעשות בדיוק על מנת שהבית שאני יבנה יהיה בית חופשי מדת

shmuel38

New member
תודה רבקי

אני ישמח לדבר איתך בפרטי כדי להתייעץ איתך בקשר לזה
איך בדיוק אני יכול להשיג אותך?

shmuel38

New member
אנוס שנאלץ להתחתן

שלום וצהריים טובים!
אני באתי בקשרי שידוכים עם בחורה ממש טובה בחורה די פתוחה אבל היא דתיה היא אוהבת אותי ואני אותה אז ככה שלהפריד בינינו זה לא ילך
אני לכשעצמי אנוס בא מבית חרדי אבל כבר לא מאמין בשטויות של הדת ובאלוהים
אני לא רוצה להקים בית כל יסודי התורה וההלכה אני רוצה בית חופשי לגמרי מתורה ומצוות בלי שמירת שבת בלי טהרת המשפחה ובלי מנין ילדים
ארוסתי מוכנה לתיכנון משפחה זה אומר שבהתחלה עד ארבע שנים לא יהיה לנו ילדים
כדי שיהיה לי משפחה חילונית אני צריך להחזיר אותה בשאלה!
איך אני יכול לגרום לה להבין שהדת זה לא הדרך ולגרום לה לצאת בשאלה?

אמח לעזרתכם בזה

תחילה, לאט לך.

האם היא מבינה את מצבך?. האם היא פתוחה לדיון וחשיבה עניינים על נכונות הדת?.

אם כן, אני ממליץ מאוד על הספרים הבאים:
1. יש אלוהים?. מאת ריצ'ארד דוקינס.
2. ההצגה הגדולה בתבל. מאת ריצ'ארד דוקינס. (הוכחות ברורות על נכונות האבולוציה. הכותב הינו מבכירי הביולוגים).
3. למה האבולוציה נכונה?. מאת ג'רי א. קוין. (הוכחות ברורות על נכונות האבולוציה. הכותב הינו פרופ' לביולוגיה באונ' שיקגו בארה"ב).
מומלץ לקרוא את שני הספרים על האבולוציה להפנמת עוצמת הראיות וההוכחות. כמו"כ שניהם כתובים בשפה ידידותית לקורא הלא-מדען.
4. קיצור תולדות האנושות. (קרא ע"ז ברשת..). מומלץ. ניתן גם לראות את ההרצאות כפי שהוסרטו באונ' העברית בירושלים. זה נועד מלכתחילה לסטודנטים שאין זו התמחותם. אצרף קישור אם תבקש. אולי תצפו יחד?.
5. מי כתב את התנ"ך?. הסבר בסיסי של ביקורת המקרא. מאת פרופ' ריצ'ארד פרידמן.

זה בכללי. תן יותר פרטים על המקרה שלך, ואולי אוכל לעזור יותר.
מה לדעתך עוד יכול לעזור?. האם יש איזה שהן ראיות שהיא שמעה ממחבתי"ם, וחושבת שקשה להפריך אותן?. אני חושב שאוכל לעזור לך בזה...

למעלה