אנורקסיה,בולמיה,והפרעות אכילה בכלל

SoulDancer

New member
אנורקסיה,בולמיה,והפרעות אכילה בכלל

בתקופה האחרונה אחוז החולים במחלות אנורקסיה והבולמיה, והסובלים מהפרעות אכילה עולה. לא, זה לא בגלל שזה מדבק וזה מתפשט, זה בגלל שאנחנו שמים לב לזה יותר. [עכשיו בטח רודפת אותכם בראש השאלה למה אני מזבלת לכם ת'שכל, נכון?] בסביבה שלנו יש המון שסובלים מזה. לא זה לא אומר שאם מישהו יום אחד לא רעב הוא אנורקסיישר לטיפול, זה אומר מישהו שלא אוכל כל הזמן, או אוכל ממש מעט. בולמיה זה מישהו שמקיא אחרי שהוא אוכל.[שימו לב שזה בלשון זכר כי זה אפשרי גם לבנים לא רק לבנות!] בתור תנועת נוער, אני באמת רואה אותנו ככוח. אנחנו יכולים לשים לב לגילוי יותר מוקדם, וכמובן למדריכים שבינינו [והמדריכים העתידיים שלנו] פעולות העשרה בנושא יתרמו רבות. יש לנו את הכוח להשפיע על המון, גם בדברים האלה...=) וכן, כתבתי על זה פה כי אני רואה את זה כדרך להשפעה, בהמשך הדרך.

idanshaf2

New member
יישר כוח

אני באמת מאמין שבתור אנשים שעובדים הרבה עם ילדים ונערים יש לנו המקום לשים עין על כל מיני בעיות... הפרעות אכילה הן חלק מבעיות אלה.. כמובן אם אתם נתקלים בבעיות (אלימות במשפחה, הפרעות אכילה וכו') לפנות ישר למרכז ולידע אותו.. כמובן יש מקום לפעילויות בנושא (לשכבות הגבוהות)... חזק ואמץ

../images/Emo45.gifצודק לחלוטין

ובגדול, המדריך הוא הדמות שעליו לשים לב לבעיות בכלל. את צודקת לגמרי ואין לי מה להוסיף לגבי זה.
!

למעלה