אנורקסיית אופניים, זה הגיוני ?

Gad86

New member
אנורקסיית אופניים, זה הגיוני ?

הרי לכולנו קיימת המחשבה בפרט ברכיבות מאומצות ובפרט בעליות להוריד משקל מהאופניים - זו הרי אנורקסייה לשמה, כמה משקל שלא נוריד זה לא יספיק - רוצים עוד, כולנו יודעים שהכי טוב להוריד ממשקל הרוכב אבל מהאופניים זה מהיר יותר, השאלה שמעניינת אותי היא האם שווה להשקיע הרבה כסף בכדי להוריד ק"ג 1 מהאופניים או לקחת לרכיבה הבאה בקבוק אחד פחות (1 ק"ג). אני יודע שזה תלוי במטרת הרכיבה אבל ביננו..."הדיאטה" הזו עולה ים של כסף... מה דעתכם ?

natyh

New member
כמו כל דיאטה

תמיד דיאטה עולה כסף וגם להשמין עולה כסף . אז בגבולות הסביר קנה אופניים ב 2 K וישאר לך 20 K עודף לדיאטה איך שתירצה ... הכי זול והכי בריא לרוץ ...

"תרכוש" מאמן ב- 250-350 שקל לחודש

תוכנית אימון ותזונה ובקרה אישית עליך ואז הק"ג יושלו מעליך במהירות. תשקיע באופניים ותתאמן מהאינטרנט (כמוני) ותראה כמוני (לא בדיוק אולריך) בארה"ב יש ליבלוב של "המאמן האישי" וסדנאות רכיבה מודרכת - אחרי שנים של סיפרות "HOW TO" ואתרי אימון כולל טבלאות - מה לעשות כולנו בני אדם ורובנו צריכים מוטיבציה חיצונית

yaronp

New member
יש לך שם של אחד כזה?

שיבנה לך תכנית אימונים, תזונה כולל בקרה אישית ב-250-350 ש"ח לחודש? ואני לא שואל בציניות, אלא בשיא הרצינות.

Infin1ty

New member
תצטרף לקבוצת רכיבה

עם מאמן רציני וכנראה תקבל כזאת תוכנית..

yaronp

New member
זה לא כל כך פשוט

לקבוצת רכיבה ישנם ימי אימון קבועים בשעות יחסית מוקדמות/מאוחרות. לי נוח לרכוב בשעות המוקדמות של הבוקר, באיזור מגוריי, ובאילוצי זמן די נוקשים. לא תמיד אני יכול ל"גנוב" את אותו חלון זמן. קבוצת רכיבה "מאלצת" אותך ליישר קו עם הלו"ז שלה.

כל אחד מהמאמנים ישמח לעזור לך

לדעתי: נמרוד דובינסקי, נתנאל ים, אילן אידלסון/גל צחור, שלום דביר, אילן אולמן ועוד (יסלח לי מי ששמו זרח מפרחוני)

S h u g i

New member
לא מדויק

אתה מקבל תוכנית לפי מה שאתה יכול "לתת" מבחינת הלו"ז שלך לא חייב להתאמן בשעות של הקבוצה למרות שכמובן זה מומלץ השארתי לך המלצה במסר ..

Infin1ty

New member
אה?

אני גר בבת ים ואני מתאמן עם הקבוצה רק ביום שישי, וחד פעמי לפעמים בימי שלישי ושישי וזה בכלל רחוק ממני! ואין לי אפילו אוטו אז תחשוב.. אתה מקבל תוכנית אימונים ואתה מבצע אותה בבית עם טריינר\רולר ובימי שבת אתה מתאמן עם הקבוצה אימוני נפח, אין בעיה גם להתאמן על הטריינר אימוני נפח אבל זה משעמם.

זה קצת יותר יקר מזה

אבל הנה דוגמא למאמן אישי מהאינטרנט- ד"ר מיקלה פרארי (רק על תשתה את המיץ תפוזים שהוא ממליץ עליו
).

natyh

New member
וכעת לעניין

ניסית ? עזר ? לא עזר ? שתף אותנו בחוויותיך .

Gad86

New member
הכוונה הייתה לאופניים

"הדיאטה" בהודעה שלי, היתה הכוונה לשילדת אופניים וההשקעה הכספית במערכות יקרות מאד המורידות כמה גרמים לאופניים , רובנו רוכבים ברכיבות ארוכות עם שני בקבוקים שמשקלם 2 ק"ג , תארו לכם כמה שווים 2 ק"ג בתרגום לאופניים במשקל 2- ק"ג, שווה ???? מה דעתכם ? (ברוך השם אין לי בעיות עודף משקל , הן שייכות לעבר תודות ל F16 שלי) תודה

למעלה