אנו זקוקים ל...

asloma

New member
אנו זקוקים ל...

תקציב לשבעה כסאות גלגלים ממונעים ועוד שישה כסאות גלגלים קלים, חמישה אינסרטים, חמישה הליכונים. לחוסים במעון נכים. התקציב החסר: 297,500 ש"ח. 50,000 ש"ח חסרים למשפחה לרכישת רהיטים, מכשירים לבית. ההורים חולים והילדים... 25,000 ש"ח זקוק ילד עיוור לרכישת מדפסת ברייל. מועדון הספורט ע"ש "ספיבק" ברמת גן, זקוק לשנת התקציב הנוכחית מיליון ש"ח כל הכספים לטובת הנכים. ומה עם פתיחת "בית קטלר" בקריית חיים.. ? הממשלות, מקצצות מהרווחה כדי לתת שלמונים לסגני שרים ולשאר בטלנים אכולי הסתאבות..ראו איך המדינה נראית.. פעם, בימי שנות העשור הראשונים, הכל היה נפלא היה אחרת.. ואני מתבייש להביט בעיניהם של הנזקקים. אבי סלומה

asloma , לגבי ריהוט,

אם תושבי תל-אביב, יפנו לטלפון 5217777 03 או 106 המוקד העירוני. מי שזקוקים לריהוט, יקבלו ע"י מחלקה מיוחדת שקיימת בעיריית תל-אביב. כמו כן יש שרותי הסעדה. כתובתם דרך טלפון זה. אין לי את מספר הפקס. סליחה.

orthoped

New member
תוכלו לקבל מיד כסאות ממונעים ,כסאות

לאבי סלומה שלום קראתי את בקשתך לגבי תקציב לשבעה כסאות גלגלים ממונעים ועוד שישה כסאות גלגלים קלים, חמישה אינסרטים, חמישה הליכונים. לחוסים במעון נכים. התקציב החסר: 297,500 ש"ח אני מוכן לספק לכם תוך מספר ימים את כל הציוד שביקשתם מהמלאי אצלנו בלא שתשלמו כרגע אף לא שקל אחד וכשתקבלו את התקציב תשלמו בכל דרך שתוכלו ללא ריבית והצמדה . באים זה יעזור לכם אנא פנה אלי איציק פריווה אורטופדית אביזרי שיקום בע"מ

asloma

New member
לאיציק פריווה ולחברת "אורטופדית"

אביזרי שיקום בע"מ - כפר סבא. מרגש לקרא את הודעכם על נכונותכם לעזור בציוד למעון בגילה. יתהה זאת הקלת מה למצוקה. זכויותנו נרמסות, תקציבים נגזלים מפינו והנה קם מושיע ומושיט יד. אפנה למנהל המעון בגילה, מר יוסי אנגלברג, יהודי יקר ורגיש, ואיידע אותו. חג שמח וכשר. ברגשי תודה עמוקים. אבי סלומה

למעלה