אנו חדשים בפורום ומבקשים להתיעץ

זהבה29

New member
אנו חדשים בפורום ומבקשים להתיעץ

בתנו בת 9.5 חודשים , נולדה עם קלאבפוט בשני הרגליים,בסוף השבוע הראשון היא גובסה,בגיל חודש וחצי היא עברה ניתוח קיצור גיד אכילס שוב גובסה לשלושה שבועות,היתה שלושה חודשים עם הסד ביום ובלילה ולאחר מכן רק בלילה. היא תינוקת סקרנית ופעילה ,חשוב לה להגיע ממקום למקום אבל היא עושה את זה עם פיסוק מאוד גדול בין הרגליים מה שגורם לה לישיבת דאבל יו,וזחילה בפיסוק רחב אמרו לנו שהישיבה הזו לא בריאה כמו כן שהפיסוק יקשה עליה בהליכה. האם התמדתם בנעליים ההפוכות בלילה? האם נתקלתם בפיסוק רחב בעת הזחילה? איך הפיסוק משפיע על ההליכה? מה מומלץ לעשות? תודה זהבה.

פרלמנים

New member
שלום לכם, נעים להכיר!

שמי ג'סיקה. אמא לדניאל בן 7 חודשים עם ק"פ בשתי הרגליים. אנחנו עם הנעליים והמתקן כ- 23 שעות ביממה בינתיים. דניאל עדיין לא זוחל אז אין לי מושג לגבי הבעייה שאת מתארת. אבל, אני יכולה להגיד, ויצטרפו אלי עוד כמה אמהות מכאן, שכשיש לנו איזשהו ספק לגבי הילדים- בענייני ק"פ, או כל דבר אחר, אנחנו שואלות את הרופא. אם יש לכם מטפל טוב לק"פ, או פיזיוטרפיסטית טובה- זה הזמן להתייעץ כדי שתהיו שקטים!
אגב, מי מטפל בכם? ספרי את סיפורכם אם לא אכפת לך, שנכיר אתכם קצת...אולי נול להמליץ על רופא/פיזיו'... נעים מאוד וברוכות הבאות. ג'סיקה

שלום שלום

כמב שאלות בבקשה, על איזה סד מדובר? למה נעליים הפוכות? האם לא התחלתם לנעול נעלי דניס בראון? פיסוק תמיד אמור להיות דבר מאוד חיובי. אולי כדאי לבדוק שוב למה זה לא טוב? ישיבת W לוא דווקא נגרמת מפיסוק. אצלינו למשל יש לאושרי גמישות יתר. גם לנו אמרו לא לשבת ככה. זה יכול לגרום לרגליX. (אימי, אחותי ואני יושבות כך כל הזמן ומעולם לא הייתה לנו בעיה עם זה. אולי בעצם לאמא שי לי קצת רגלי X.) הייתי פונה למישהו שמטפל בשיטת פלדנקרייז (תמצאו על ז חומר באתר שלנו וגם כאן בחיפוש בפורום. יכוונו אתכם לגבי תנועות נכונות והכוונה להליכה וכד'. להשתמע
עיידת

זהבה29

New member
תגובה

החלפנו פיזיוטרפיסטית ואכן הסיבה היא גמישות יתר.אילו תרגילים המליצו לכם לגבי צורת הישיבה? מה היתרון בשיטת פלנדקרייז. אכן מדובר במכשיר דניס בראוון. האם אתם מכירים מישהו טוב באזור של נהריה? תודה וחג שמח,זהבה.

למעלה