אנו חדשים בפורום ומבקשים להתיעץ

זהבה29

New member
אנו חדשים בפורום ומבקשים להתיעץ

בתנו בת 9.5 חודשים , נולדה עם קלאבפוט בשני הרגליים,בסוף השבוע הראשון היא גובסה,בגיל חודש וחצי היא עברה ניתוח קיצור גיד אכילס שוב גובסה לשלושה שבועות,היתה שלושה חודשים עם הסד ביום ובלילה ולאחר מכן רק בלילה. היא תינוקת סקרנית ופעילה ,חשוב לה להגיע ממקום למקום אבל היא עושה את זה עם פיסוק מאוד גדול בין הרגליים מה שגורם לה לישיבת דאבל יו,וזחילה בפיסוק רחב אמרו לנו שהישיבה הזו לא בריאה כמו כן שהפיסוק יקשה עליה בהליכה. האם התמדתם בנעליים ההפוכות בלילה? האם נתקלתם בפיסוק רחב בעת הזחילה? איך הפיסוק משפיע על ההליכה? מה מומלץ לעשות? תודה זהבה.

sigis7

New member
בקר טוב וברוכים הבאים!../images/Emo140.gif

התשובה שלי לשאלות שלך היא מתוך ניסיון עם ילדים ככלל ולאו דווקא עם ילדי ק"פ.עד היום לא נתקלתי בפיסוק רחב בעת זחילה אבל זכור לי שראיתי שאלה בנושא בפורום של הורים לתינוקות, אז אולי שווה להעלות את השאלה גם שם, או לפחות להפעיל שם חיפוש בנושא, בנוסף,ידוע לי שב"כללית" יש מרכז להתפתחות הילד לשם אפשר לגשת ולקבל הנחיות מדוייקות. לגבי ילד שיושב בישיבת W אכן, כמו שנאמר לכם זו ישיבה לא בריאה, אבל זה טבע של ילד, יש פשוט ילדים שכך מתיישבים, אפשר תמיד לנסות לעזור להם ולהושיבם רגיל, מניסיון ברוב המקרים הם מיד חוזרים לישיבה הטבעית שלהם. לגבי הנעלים בלילה ובכלל, כן, אנחנו בהחלט מתמידים, למרות שאנחנו רק בתחילת הדרך (בת 7 חודשים),אני מקוה שגם נצליח להתמיד, כי זה העתיד של הבת שלי.המשך יום נפלא!

טאניוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אמא לילד בן שנתיים ו-3 שנולד עם קלאב פוט חד צדדי. אנחנו עם נעליים כבר שנתיים, מקפידים מאד ונקפיד עוד שנה לפחות. מצטרפת לסיגי. כדאי לברר, יכול להיות שאין שום קשר לנעליים. הבן שלי זחל בלי נעליים כאילו הוא עם- כפות רגליים מעל הרצפה בקו ישר- אבל לא התיישב בצורת W ולא זחל בפיסוק רחב. מומלץ לפנות לרופא ילדים ואפילו לבקש מאורטופד שלכם בזמן הביקור שיתייחס לפיסוק. אם יש צורך יתנו לכם הפניה למכון להתפתחות הילד. חשוב מאד להמשיך ולהקפיד על הנעליים!

למעלה