אנו מודים ליעל על ניהול הפורום

אנו מודים ליעל על ניהול הפורום

ומאחלים לה בהצלחה בהמשך. גולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול פורום זה מוזמנים להציע את מועמדותם.

../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

תודה על המאמץ בכל מקרה..

rainbow demon

New member
תמיד אפשר ניהול כפול

בהרבה פורומים ראיתי את זה... אפילו יש פורומים עם שלושה מנהלים

וכמובן...אם...

אנשים יביאו איזשהי תמיכה כי אני באמת לא מרגיש נציג הציבור... אם אתם לא רווצים אותי אתם יכולים להודיע את זה... מישהו אחד מתנגד ואני לא יבקש אני רק רוצה את טובת הפורום ושאף אחד לא ירגיש אי נוחות בגללי

meandmeandme

New member
תודה רבה על התמיכה הרבה ../images/Emo9.gif

אני מקווה לסוע מתישהו בזמן הקרוב מאוד לתל אביב. הנסיעה יום ראשון הזה התבטלה (כן שוב.. אני ממש מצטער) כי שמו לי דווקא באותו יום את החזרות של התאורה של המופע סיום. רציתי יום שלישי, אבל זה בדיוק היום של המופע. אני מקווה שלא יהיה לי משהו לא צפוי שכזה ביום ראשון הבא. מצטער על העיקוב המיותר.

חברה לפני שאתם מברכים את יאיר

וגם אני מקווה שהוא יהפוך למנהל הפורום הזה. תודה יעל. תודה שהקמת את הפורום, תודה על המאמץ ובניית דפי הפורום, תודה שהיית כאן בהתחלה בשביל לבנות את הקהילה ובעיקר תודה על המאמץ שהשקעת בפורום הזה (גם אם חלק מהחברים לא שמו לב למאמץ), מקווה שתמשיכי להנות מהפורום השני שלך, ושתשובי לכתוב כאן
, הרי התחלת את כל העניין מאהבת פינק פלוייד, מה שלא נראה לי שהשתנה, חבל שכל מיני תקלים כאלה עם גולשים, יגרמו לך לא לחזור.

Yael Floyd

New member
תודה רבה

אבל אני חושבת שאני לא רצויה פה, ואני לא רוצה שהריבים המיותרים ימשיכו בפורום הזה, אז אני רק מאחלת לכם המון בהצלחה ואני מאמינה שיאיר ירים את הפורום מהמקום שבו אני נכשלתי.

Jam Head

New member
אני חושב שקצת הגזמת !

כולה פורום , לא צריך להעלב פה ! חחח עשית עבודה לא רעה , חבל שלא היה לך מספיק זמן .

rainbow demon

New member
את רצויה פה..

אבל כדאי שתשני גישה לאנשים פה, אחרת זה לא יעבוד. כי בכמה הודעות ספורות שהשארת פה בימים האחרונים, ואיך שהתנהגת פיתחת אצלי ובטח אצל אנשים אחרים רושם שלילי מאד...

Yael Floyd

New member
אני יודעת, זה היה מעצבים

על כל הדיונים ו"הירידות" (אנדרטה לזכר המנהלת?! לא משנה מה עשיתי או לא עשיתי, זה לא היה במקום) אבל זה לא משנה, אני מצטערת, תהנו מהמנהל החדש, ובהצלחה בהמשך.

למעלה