אנו מודים לכוכבת נגה

אנו מודים לכוכבת נגה

על הקמת הפורום וניהולו עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך הדרך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים וחג שבועות שמח

maor ravid

New member
../images/Emo24.gif לנוגה היקרה קבלי ממני חיבוק ענק. ../images/Emo23.gif

אישית אני נורא מצתער שאת לא מנהלת אותנו יותר תמיד שמחתי לעבוד איתך ולהכיר אותך במפגש אישה מדימה שעשתה המון תודה תודה על מה שעשית ותרמת לפורום ולהכל כי אם לא את לא היה כלום :) יש לך חלק מאוד גדול פה! אישית ככה אני חושב! שמך מתיד הולך לפנייך אני מקווה שתבוא לבקר ולמפגשים עם הנרי וניקה בעזרת ה' אישית לא אשכך אותך את מדימה ברמות שמחתי תמיד לדבר איתך למרות שבתקופה האחרונה לא ממש יצא בעקבות מה שהיה המשך דרך צלחה נשמה וחג שמח אוהב ומעריך מאור...

איבגי1

New member
../images/Emo24.gif חיבוק ענקי לנגה

שלא דיברתי איתה כבר מעל שנה... מאז המפגש הראשון והאחרון שהיהי באוויטה. אבל כנראה יש סיבות לכך, מעניין מי היה עכשיו מנהל פורום החדש ?

shlomi814

New member
מגיע לנגה תודות רבות!!

במידה והיא לא הייתה מתאמצת לא היינו פה היום. כל הכבוד לה. אסור לשכוח את מה שהיא עשתה והיא עשתה המון. בנוגע להנהלת הפורום, אני מניח שזה יהיה כריס ואני מצרף גם את עצמי אני אשמח לקחת חלק בניהול הפורום. נראה מה יהיה.. שיהיה חג שמח לכולנו.

Ben Love Nikka

New member
שניה אז מי המנהל הרשמי עכשיו?

רשום בהנהלת פורום הנרי וניקה.. ?

shlomi814

New member
עד יום שלישי כולנו מנהלים את הפורום!!!

אז יאללה חברה שכל אחד יזום משהו אחר..יש לכם את הסמכות.

Ben Love Nikka

New member
אוקיי..

ומה כאילו כל אחד מגיש מועמדות? אתה? כריס? חג שבועות שמח :]

shlomi814

New member
לא ...

את המנהל/ים הנרי קובע זה לא נתון להחלטתנו. אבל כולנו יכולים לתפוס קצת יוזמה וכתוב "בהנהלת פורום הנרי וניקה" אז אנחנו כרגע המנהלים..(ואני אומר את זה בצחוק למי שלא הבין..)

Ben Love Nikka

New member
../images/Emo9.gifדיי באמת?

חחח... נתגעגע לנגה.. כמה היא עבדה פה בהתחלה והכל.. מה מישהו מאיתנו בקשר רציף עם הנרי כמו שנגה הייתה בקשר איתו?

EMANUELA XD

New member
בשעה טובה שם הפורום עודכן../images/Emo24.gif

מדהים-בשעה טובה הגיע הזמן-הפורום מכבד את ניקה- ניקה אחת מתוך השלם-מזל טוב-
אני מציעה שכריס וגם שלומי יהיו מנהלים שניהם פעילים מתמידים בתוך הפורום תמיד טוב שיש ממלא מקום בשעת הצורך - חלוקת תפקידם האחד מנהל ראשי והשני מנהל משנה,עבודת צוות תמיד מועילה ב ה צ ל ח ה !!!

CHRISS

New member
לא מגישים מועמדות

אני כניראה אנהל את הפורום אבל בלי קשר כמו ששלומי אמר כל אחד שחשוב לו קידום הפורום יכול לתפוס יוזמה ולהעלות כאן דברים כתבות תמונות קליפים..שאלונים או כל דבר אחר שיכול לעזור לפורום חג שמח שלכולם

shlomi814

New member
כריס הוא הבחירה הנכונה.

יש לו ידע וניסיון בתחום. ולא נשכח רצון שזה לא פחות חשוב. אני גם כן מעוניין בניהול..

stav37

New member
איזה יופי נראה כאילו הפורום חוזר לימים הטובים

EMANUELA XD

New member
../images/Emo79.gifמחכה בכליון עיניים לצאת האלבום../images/Emo220.gif

שהשנה הזאת תיהיה של הנרי וניקה מגיע להם אחרי לקבל תהילה

לנגמה, המדהימה והמקסימה../images/Emo70.gif

זה נורא קשה לכתוב פה במילים, שחור על גבי לבן כמה אני מעריכה את כל מה שעשית למען הפורום הזה. זה אכן לא קל, אבל חייבים. כי אם אני לא אכתוב אז כנראשה שלעולם לא תדעי. למנהל/ת הבאה את "מורישה" מקום עם אנשים נפלאים, מקום מלא אהבה, מקום מלא הערצה והערכה להנרי וניקה המדהימים שלנו. בלי להיות חצופה ובלי משהו אישי נגד מישהו, בלתי אפשרי בשבילי לחשוב על מישהו/י שינהל פה את הפורום יותר טוב ממה שאת ניהלת. את בן אדם מדהים והלוואי שתמשיכי להיות ככה בלי להשתנות. חולה עלייך, מתה עלייך, מעריכה אותך מכל הלב, שרית. נ.ב, עזבי אותך, בחייך, בואי תנהלי ביחד עם נתוש את פורום מלאני סי בתפוז. אנחנו יותר מנשמח לקבל אותך שם. את תוכלי לתרום המון.

shlomi814

New member
עדיף לא להגיב!!

סיימנו עם המלחמות כאן. אבל אני מניח שכולם ינחשו מה התגובה שלי.

למעלה