אנו מודים ל-0mroosh

אנו מודים ל-0mroosh

על ניהול הפורום ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
גולשים המעוניינים לנהל את הפורום, מוזמנים למלא את טופס הבקשה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

SheIIy

New member
חבל ../images/Emo4.gif

תודה לך בכל מקרה, ובהצלחה בהמשך! יאללה, מי רוצה לנהל את הפורום? מרגיש מוזר שכתוב למעלה 'בהנהלת זמני'. כאילו הפורום נטוש.

noa08128

New member
אם הייתי מרגישה מחוברת ויודעת מה קורה..

הייתי עושה את זה.. אבל אני כבר מרגישה ממש לא מעודכנת.. מישו מוכן לעדכן אותי..? ועוד שאלה באיזו מסגרת רונה ביצעה קאבר לשיר "אהבה ראשונה"?

misheani

New member
הו, מה קרה?

גם אנחנו מודים לעומרוש. הייתי לוקחת את זה על עצמי, אבל אני מנסה להתנתק קצת.

bזוהר

New member
מה יש כל כך להודות?

בואו ננהל כולנו ביחד, מה הבעיה? אנחנו יודעים להתנהל לבד:)

chen1litvak

New member
וכשיהיו הצפות?

או הודעות לא קשורות? (כמו הזה על הסוס כלב אנערף מה פירסמו) צריך מנהל שידאג רק לשמור על הסדר,אפ'חד לא מבקש שיעשה הפעלות שבועיות או כל מיני דברים אחרים רק מתי שצריך לנקות פה את הספאם ולדאוג שלא נגררים למריבות וכל הבלהבלהבלה (וגם אין בתפוז פורומים ללא ניהול,זמני זה אומר שאם לא מוצאים המקום נסגר..וזה חבל..)

bזוהר

New member
נראה לי שאפשר להתגבר על הודעות לא קשורות

בטח כשהן חשובות ולמען מטרה טובה כמו הדוגמא שנתת.. ואין פה כ"כ הצפות ומריבות. עד כמה שאני יודעת הפורום נסגר רק אחרי זמן מסוים שהוא ממש לא פעיל, ולא כשאין מנהל, לא? ברור שמנהל/ת זה מעולה ואם יש מישהו שרוצה זה מגניב, סתם אמרתי שזה לא נראה לי הכרחי במיוחד בפורום הספציפי הנחמד הזה:)

chen1litvak

New member
לא אמרתי שזה לא חשוב,

אבל מה שכן-לא קשור, ובשביל זה יש את ה
ועוד כל מיני דברים שהם ידועים בתפוז בשביל לשמור על הסדר.. לא,עד כמה שאני יודעת אין פורום אחד שאין לו מנהל,יש סיבה שכתוב למעלה 'זמני' ולא 'ללא ניהול'
חבל על הפורום,סתם למלא איזה טופס מקבלים ניהול ונגמר הסיפור (או במקרה שלך רק לבקש בחזרה
)

chen1litvak

New member
*איחור של שבוע וכבר יש מנהלת*

אבל ככה; א.אין לי 16 עדיין. ב.אני לא כלכך אוהבת את רונה ברמה שאני ארצה לנהל ת'מקום

אומנם ההודעה לא הייתה קשורה-

אבל אני חושבת שיש דברים חשובים מספיק שאפשר לדבר עליהם חוץ מרונה כל היום..., וכשמשהו מתעלל בבע"ח והופך את זה לאומנות-זה המקום שלנו להשפיע.

למעלה