אנו צריכים עצה איך שומרים

yaely2

New member
מנהל
אנו צריכים עצה איך שומרים ../images/Emo49.gif

לכל המומחים שלנו,
איך שומרים על כל התאריכים בצורה היעילה ביותר, שנזכור את תאריכי חברינו יעלי

לייציק

New member
יעלי, ראיתי בפורומים אחרים... ../images/Emo8.gif

שיש בסרגל הכחול למעלה איפה שכתוב לך : ראשי - צ'אט - קבצים - טאגליינס - שאפשר להוסיף נושאים ובין היתר גם " ל ו ח ו ת " ושם הם כותבים כל מיני הודעות אישיות ותאריכי ימי הולדת של החברים בפורום. אפשר לנצל את זה להודעה אחת שלך שבה תרכזי את תאריכי ימי ההולדת של כל החברים ...
יש גם "גלריות" שבהן אפשר לרכז תמונות שמפרסמים החברים בפורום... וכו' וכו' ככה זה, כשהרועה לא רואה, אני

לייציק

New member
ברחה לי ההודעה בטעות... ../images/Emo2.gif

ככה זה, כשהרועה לא רואה, אני רואה בשדות זרים ומוצאת כל מיני דברים ...
ומצאתי גם לשרה'לה אתר שימצא חן בעיהיה, לאור הודעה שכתבה מקודם ... אתר של "אגודת חובבי הקקטוסים"

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק חמודה ../images/Emo51.gif ו../images/Emo24.gif גדול

שלום לייצ'יק אם תשאי מבטך אל הכחול תראי שהכנתי משהו מאוד בסיסי, אני אשכלל אותו, אם זה מה שישמור. את רואה לייצ'יק, הרועה עוור רק על עין אחת
לכן העשב נאבל רק מצד אחד של הדרך. מקווה להשתכלל. אם יש מי שיודע עוד שיטה, או אותה שיטה אבל משוכללת יותר כיצד לשמור את תאריכי ימי ההולדת בצורה יעילה שיכתוב. יעלי

לייציק

New member
נו טוף... לא ידעתי בדיוק ../images/Emo24.gif

מה זה טאגליין ... לא בדקתי שם ... ממש מגניב ... לזה בדיוק התכוונתי
ואני חשבתי שגיליתי את אמריקה
דוקא נראה לי הכי מתאים לשמור שם ... בדיוק כמו שעשית אבל כמובן בהודעה נפרדת בדיוק כמו שכתבת את ההודעה על ימי ההולדת שכותרתה תהיה: תאריכי ימי-הולדת

לייציק

New member
../images/Emo124.gif היי יעלייי ../images/Emo124.gif היי כולם

ראיתם ? הפורום שלנו נמצא בראש הפורומים המועדפים בדף הבית של תפוז ....

yaely2

New member
מנהל
תודה לייצ'יק, לא ראיתי ../images/Emo47.gif../images/Emo56.gif

לייציק

New member
אם יש לך POWER-POINT את יכולה

לשמור את המצגת בשם. לפתוח את ה-POWER-POINT ולפתוח שם את הקובץ ששמרת. תראי בצד שורה של כל התמונות ממוספרות. תפתחי אותן אחת אחת ותשמרי בשם ע"י לחיצה על הלחצן הימני כשאת על התמונה בדיוק כמו ששומרים תמונות רגילות (כתוב שם בין היתר" "שמור כתמונה") ואחר כך תוכלי להביא אותם לפורום תמונה-תמונה... בהצלחה

באיה

New member
תודה לייצ'יק.... אבל

אלה לא תמונות, אלא מלל מתחלף יפה, וזה לא יהיה כבר אותו אפקט. בכל מקרה תודה.

לייציק

New member
אז שילחי לי באי-מייל ../images/Emo13.gif ../images/Emo92.gif

גם לי יש דברים יפים שאני מקבלת במייל...
ו-

חייםלוי

Member
מנהל
אפשר לכתוב את התאריכים בקובץ וורד

בטבלה מסודרת ולשים אותה במאמרים

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא ר' חיים ../images/Emo150.gif שמחים

שלום חברים יקרים, אני כל כך שמחה שחיים בא לעזור. חיים מנהל יחד עם נועם סטאריק את הפורום ליידיש. חיים ממש מתאים לפורום שלנו כי הוא אדם טוב לב מעין כמוהו. חיים אעשה גם את זה, ואתה תדריך אותי (אם אתה מוכן כמובן) איך שומרים את זה במאמרים. אדאנק חיים יעלי

באיה

New member
אם כבר WORD אז יותר טוב

ב EXCEL. אני חושבת. אני יודעת לכתוב בו, אבל אין לי מושג איך שומרים במאמרים.

חייםלוי

Member
מנהל
את יכולה לעשות אותה באקסל

אבל למאמרים רק יעלי תוכל להעלות ואני לא בטוח שהיא תדע איך. אם היא לא תצליח אני מוכן להעלות את הטבלה לפורום שלי כמאמר. אפשרות נוספת העולה ברגע זה במוחי היא לעשות את הטבלה בכל תוכנה ולשמור אותה בפורמט html ולשלוח לפורום. כך כל אחד יוכל לראות אותה בלי בעיה.

yaely2

New member
מנהל
אמרתי שהוא מתאים לפורום ../images/Emo23.gif

חיים תודה רבה, קבל מאיתנו זר צנוע. מאנשי הפורום האקטיביים וגם מהפסיביים.
יעלי

למעלה