אנזימים בלחם

p e b b l e

New member
אנזימים בלחם

בשרשור אחר צירפתי את הקישור הזה: http://www.metro.co.uk/news/636820-most-bread-not-fit-for-vegetarians ומאז אני קוראת בעיון רב כל תוית של דברי מאפה. יש לציין שאני גרה בארה"ב, אני מניחה שבארץ הבעיה לא קיימת כל כך. את רוב הלחמים/לחמניות שאנחנו צורכים אני אופה בעצמי חוץ מפיתות ובייגלים. הפיתות שאני קונה הן ממאפיות יהודיות כשרות כך שאני פחות חוששת מאנזימים מן החי. הבעיה היא בעיקר עם בייגלים שבתוויות של רובם רשום שיש אנזימים. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי טענות (שלא ברור לי עד כמה הן מבוססות) שהאנזימים בלחמים אינם מן החי אלא משמרים, מצד שני יש את הכתבה שמצביעה על כך שבהחלט יש לחמים עם אנזימים מן החי. מישהו כאן מכיר את הנושא ויודע כיצד ניתן לברר מהיכן האנזימים? יש לי תחושה שמוכרים בבתי מאפה לא ידעו לומר לי מה מקור האנזימים, קל וחומר מוכרים בסופר.
 
למעלה