אנזימים - טכניקות

אנזימים - טכניקות

רציתי לספר שמצאתי דרך "חדשה" להוסיף אנזימים. עד עכשיו, כשהייתי מוסיף אותם לבקבוק עם הפורמולה (איזומיל של סימילאק), תוך שתי שניות הם היו הופכים אותו לקוטג'. כעת כשאנחנו משתמשים בחלב על בסיס תפו"א שהוא כבר בעצם עמילן, זה מתערבב טוב ואין בעיה. כך שכל מי שעדיין יכול לתסף דרך בקבוק - כל עוד זה חומר בסיסי (לדעתי יעבוד גם בחלב שקדים ודומיהם), אין לאנזימים כבר מה לפרק ולכן המרקם לא ישתנה. עמית
 
למעלה