אנזימים

אנזימים

מי מכם שמשתמש באנזימים של יוסטון אנא ספרו לי- האם זה מגיע באבקה? האם זה נטול טעם? הילד שלי מסרב לכל תוסף שיש לו טעם כולל סוכריות וימינים. החמודון טועם בקצה הלשון את המיץ שלו כל פעם בחשדנות מרובה וכאשר הוא מגלה טעם חדש הוא ממהר להשליך ארצה. זה גם מה שקרה עם חביתיות שוקולד חרובים שטרחתי להכניס לתץוכם אנזימים וויטמינים.. ספרו לי מה אתם עושים. PLEASE

זה מגיע בקפסולות

פתחים אותם ואז זה אבקה. אין לי מושג אם יש לזה טעם אנחנו מערבבים עם פירה והוא אוכל. חיפוש מהיר יתן לך אפשרויות שרז ותמי העלו איך להסוות את הטעם בהצלחה.

Freed1

New member
תוספים ואנזימים במיץ

אני מערבבת את כל התוספים והאנזימים במיץ (עברנו מתפוחים לאגסים) ונותנת לו לשתות בכוס עם מכסה. כשלא רואים ולא מריחים (למשל את השמן של קרלסון), בדרך כלל זה פותר את הבעייה. אם הוא רואה שאריות צפות, גם ללא טעם - הוא לא מוכן לשתות.

Freed1

New member
מיץ אגסים, לא שמן אגסים

לפי ד"ר מקנדלס, אגסים זה אחד הפירות הבודדים המומלצים לילדים שלנו, הם לא מתוקים מדי, ולא מעוררים את השמרים (yeast) במעיים.

maanina

New member
איך אתם נותנים את ה CLO

את כל התוספים נתתי במיץ ללא בעיות מיוחדות (בכוס מכוסה). לאחרונה התחלנו עם ה CLO של קרלסון ובשל טעם הדגים הדוממנטי הילד התחיל להיות חשדן לגבי כל מיץ ומתחיל להתנגד גם לתוספים האחרים. אשמח לקבל רעיונות חדשים.

למעלה