|אנחה|

claimbing

New member
סאלם לא פה ואני מנסה להתחמק

ממבחן בהיסטוריה, אז אני אהיה דיקטטור
לשרשור הזה. השרשור הזה סגור

אתה../images/Emo35.gifאתה סוגר את השרשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חוצפאי

New member
אני חינכתי אותו להגיב ככה ../images/Emo3.gif

אחלה עבודה עשיתי, הא
אני כן סוגר את השרשור הזה
|דיקטטוֹר|.

claimbing

New member
אל תצחק ידידי...

בעצם תצחק תצחק - זה טוב
אבל אני
, כן -
אני
סוגר את השרשור הזה, ואני בטוח שיש לי גיבוי ממיטב הצבאות פה

gilad g

New member
../images/Emo41.gif כולכם תשתקו ../images/Emo41.gif

אני
, ורק אני סוגר את השרשור הזה, כי רק לי יש את הזכות לסגור אותו, כי רק
אני
פתחתי אותו.

חוצפאי

New member
פחחחחח.

בפעם הבאה שאתה רוצה לדבר עם מוּמחוּמנהל, דבריתנו באמצעות אחד הכחולים העלובים האלו. |דיסטנס|

gilad g

New member
יש לך משהו נגד כחולים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הא

Deviation

New member
בעיקרון אתה צודק..

לפי החוקים, רק למומחומנהלים ולפותח השרשור מותר לסגור שרשורים
אהה כן, שכחתי שגם לילדה מותר..

gilad g

New member
מומחומנהלים זה ../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

אתם סתם מתחזים, כל ארבעתכם
סיילם הוא השליט הדיקטטור האמיתי של הפורום הזה
(סיילם, מותק, תביא לי מחר ת'כסף
)

Deviation

New member
גם אתה בוגד../images/Emo35.gif

אני אדאג באופן אישי להוציא קמפיין נגדך! לא ניתן לסאלם לנצח! מומוחומנהלים (והילדה) לשלטון

למעלה