|אנחה|
C claimbing New member 10/1/04 #3 סאלם לא פה ואני מנסה להתחמק ממבחן בהיסטוריה, אז אני אהיה דיקטטור לשרשור הזה. השרשור הזה סגור
ר רוןרוןרון New member 10/1/04 #4 אתה../images/Emo35.gifאתה סוגר את השרשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה../images/Emo35.gifאתה סוגר את השרשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חוצפאי New member 10/1/04 #5 אני חינכתי אותו להגיב ככה ../images/Emo3.gif אחלה עבודה עשיתי, הא אני כן סוגר את השרשור הזה |דיקטטוֹר|.
אני חינכתי אותו להגיב ככה ../images/Emo3.gif אחלה עבודה עשיתי, הא אני כן סוגר את השרשור הזה |דיקטטוֹר|.
C claimbing New member 10/1/04 #6 אל תצחק ידידי... בעצם תצחק תצחק - זה טוב אבל אני , כן - אני סוגר את השרשור הזה, ואני בטוח שיש לי גיבוי ממיטב הצבאות פה
אל תצחק ידידי... בעצם תצחק תצחק - זה טוב אבל אני , כן - אני סוגר את השרשור הזה, ואני בטוח שיש לי גיבוי ממיטב הצבאות פה
G gilad g New member 10/1/04 #8 ../images/Emo41.gif כולכם תשתקו ../images/Emo41.gif אני , ורק אני סוגר את השרשור הזה, כי רק לי יש את הזכות לסגור אותו, כי רק אני פתחתי אותו.
../images/Emo41.gif כולכם תשתקו ../images/Emo41.gif אני , ורק אני סוגר את השרשור הזה, כי רק לי יש את הזכות לסגור אותו, כי רק אני פתחתי אותו.
ח חוצפאי New member 10/1/04 #10 פחחחחח. בפעם הבאה שאתה רוצה לדבר עם מוּמחוּמנהל, דבריתנו באמצעות אחד הכחולים העלובים האלו. |דיסטנס|
G gilad g New member 10/1/04 #11 יש לך משהו נגד כחולים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הא
D Deviation New member 10/1/04 #12 בעיקרון אתה צודק.. לפי החוקים, רק למומחומנהלים ולפותח השרשור מותר לסגור שרשורים אהה כן, שכחתי שגם לילדה מותר..
בעיקרון אתה צודק.. לפי החוקים, רק למומחומנהלים ולפותח השרשור מותר לסגור שרשורים אהה כן, שכחתי שגם לילדה מותר..
G gilad g New member 10/1/04 #13 מומחומנהלים זה ../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif אתם סתם מתחזים, כל ארבעתכם סיילם הוא השליט הדיקטטור האמיתי של הפורום הזה (סיילם, מותק, תביא לי מחר ת'כסף )
מומחומנהלים זה ../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif אתם סתם מתחזים, כל ארבעתכם סיילם הוא השליט הדיקטטור האמיתי של הפורום הזה (סיילם, מותק, תביא לי מחר ת'כסף )
D Deviation New member 10/1/04 #15 גם אתה בוגד../images/Emo35.gif אני אדאג באופן אישי להוציא קמפיין נגדך! לא ניתן לסאלם לנצח! מומוחומנהלים (והילדה) לשלטון
גם אתה בוגד../images/Emo35.gif אני אדאג באופן אישי להוציא קמפיין נגדך! לא ניתן לסאלם לנצח! מומוחומנהלים (והילדה) לשלטון