אנחנו אחרי ב"ה

אנחנו אחרי ב"ה

היום בבוקר אליעזר שלמה עבר את הניתוח של חיתוך גיד אכילס בהרדמה של חצי גוף תחתון, וב"ה הוא מרגיש טו,ב מידי פעם הוא צועק ונרגע מהר יחסית. אני שמחה שאנחנו אחרי. הגבס נראה מוטה מאוד לצד יותר מאשר בגיבוסים הקודמים כך זה היה גם אצלכם?

sigis7

New member
תמיד טוב להיות אחרי...

ההרדמה אצלינו היתה שונה, הקטנה קבלה הרדמה מקומית לרגל בלבד.בסה"כ אפשר היה לראות שהיא סובלת מאי נוחות כלשהי, אבל לא מעבר לכך.לגבי הגבס, כן, גם אצלינו הוא היה מוטה חזק.שיהיה לילה שקט ושבת שלום!!!

פרלמנים

New member
איזה כיף להיות אחרי../images/Emo24.gif

בשעה טובה ומוצלחת הפולקעס בגבס האחרון. אמן! אחרי הגבס הזה, נעליים, ובעזרת השם יהיה הרבה יותר קל ונעים... לא זוכרת את זוית הגיבוס אבל זוכרת שזה היה גבס כבד יותר, כמו שאמרתי לך. איך וייגל היה היום? נשיקות לאליעזר שלמה המתוק מתוק מתוק! שבת שלום, בריאות ובשורות טובות, ג'סיקה

בוקר טוב

לצערי דר' ויגל נמצא בחו"ל ודר' בקר ניתחה אותו. אני מאמינה שזה בסדר.אבל עבר עלינו לילה לא שקט גם אחרי אקמולי, אני מקוה שהשבת תהיה רגועה יותר. טוב להתראות שבת שלום וטו בשבט נעים וטעים.

תרגישו טוב....ולגבי...

הגבס, בסיב שהוא ככה, לפי מה שנאמר לנו, היא הסיבה שאנשים לא מנוסים בגיבוס, כמו האנשים שתמיד מגבסים, נמצאים שם שהילד יוצא מחדר ניתוח הם אלו שמגבסים אותו, חשוב אולי להחליף את הגבס.... תרגישו טוב אורית

למעלה