אנחנו אחרי ועדת ההשמה

שרינה1

New member
אנחנו אחרי ועדת ההשמה

לכל מי שענה לי.. בסופו של דבר הוחלט שייטב לו בכיתה קטנה (אני מקווה שהוא יסכים ללכת..) ביקשתי שיודגש בפרוטוקול שיעשו ועדת השמה לבקשתי אם ארצה במהלך השנה או בסופה (כפי שהציעה דיאנה) העלית את כל חששותיי הבטיחו לי שהמורה מעולה ושכל הילדים בכיתה (למעט אחד) הם "רק" לקויי למידה" ושיומלץ על שילוב רב ככל הניתן בכיתה הרגילה אני מקווה לטוב....

גליה13

New member
שרינה בהצלחה לבן שלך בכתה החדשה

בטוחני שיהיה לו טוב שם וישתלב- הבן שלי "רק לקוי למידה" (היה בג´) סרב בהתחלה ללכת לכתה הקטנה וישב כמה ימים בחוץ בחצר או ליד דלת הכתה- ולאט לאט השתכנע ונכנס- אם אפשר ויש עדיין זמן קחי אותו לראות את הכתה- תפגשו עם המורה- וזה יעזור לו מאד.. בקשר לשילוב וחזרה לכתה רגילה- מאחלת לך בהצלחה רבה-

היי, שרינה!! ../images/Emo50.gif

מקווה שבנך ישתלב היטב בכיתה הקטנה, ויתקדם בעזרת הצוות המעולה שהובטח. אני בטוחה שייטב לו, כשאת עם אצבע על הדופק כל הזמן! כל הכבוד!
ושוב, המון הצלחה!! (הלוואי שהיו לי בכיתה הורים כאלו...)

שרינה1

New member
אתן מקסימות ../images/Emo140.gif

גם אני מקווה... המנהלת של השירות הפסיכולוגי הבטיחה לקבוע לנו עוד השבוע פגישה עם המורה. אם לא, אני אנדנד לה (אתם יכולים להיות בטוחים) כי אפילו ספרים אני לא יודעת מה לקנות. בכיתה קטנה לא קונים ספרים

Diana M

New member
כתות מקדמות

שלום שרינה יקרה, שמונה ילדים בכתה המאושיישת בשני מבוגרים בו זמנית (מורה וסייעת) ופעמים רבות גם במוגר נוסף (מטפל כזה או אחר), אמורים להבטיח התייחסות אישית צמודה על פי צורכי הילדים. אני מקווה כי כך אכן יקרה ובנך יקבל את המענה החינוכי והטיפולי לו הוא זקוק. אני תומכת בהמלצתה של גליה, חשוב לנסות ולהפגישו עם המחנכת עוד השבוע כך שירגיש נח יותר ונעים יותר ביום הראשון ופחות חושש ומודאג. בכתה מקדמת רוכשים עבור הילדים ספרים. רק שלעיתים אין רשימה אחידה לכל הכתה. פעמים רבות המחנכת תרצה תחילה להתרשם המילד, לאבחנו במיומנויות היסוד ורק אז לתת רשימת ספרים וחוברות לרכישה. (בחלק מבתי הספר הספרים מושאלים במקום.) והרי זו מהות החינוך המיוחד: כל ילד על פי הצרכים שלו. חשוב שתעמדי בקשר קבוע עם צוות בית הספר - מחנכת ויוצעת , למשל. בקשי שיחות קבועות , אחת לשלושה שבועות או אפילו שבועיים בהתחלה. בקשי עדכון והיי מעורבת בתוכנית החינוכית של בנך. שילוב, הוא חלק מהתוכנית. מאחלת לבנך הצלחה ושנה מוצלחת .

למעלה