אנחנו אחרי ניתוחון

טאניוש

New member
אנחנו אחרי ניתוחון

בנתיים הכל שקט, לאון משחק ומחייך. מתי תבוא מכת הבכי?

אצלנו...

אצלנו הוא בכה כשהגענו הבייתה מתוך שינה, נתנו לו חצי אקמול נר בטוסיק אבל לא נראה לי שהצלחנו כי גילינו בחיתול כמעט את כולו בלילה הוא ישן כל הלילה ולמחרת כבר התחיל לחייך שוב אל תדאגי כנראה שזה לא כ"כ נורא כמו שנדמה לנו מקסימום הוא יבקש יותר חיבוק ואהבה-מגיע לו
בהצלחה

טאניוש

New member
אתם צעד אחד לפנינו

אני עוקבת אחריכם בקפידה. כך אני יודעת למה לצפות בטווח קצר

Adoushi

New member
שמח שלאון

עבר את זה כבר והוא עוד מחייך, עדיין בתפקיד השחקן הראשי החייכן? ללידיא היה קשה בשעות הראשונות, אבל עבר. נראה חזק הלאון שלכם
מקווה שאין מכת בכי, בואי לא נזמין!

שמחה שאתם כבר אחרי

לדעתי, לא תבוא המכה!!!, אם עד עכשיו הוא לא היה בהלם ויצא ממנו, הוא כבר לא יהיה בהלם בהצלחה בהמשך הטיפול, הייתם בסוף בצום? ספרי קצת יותר!!!!

טאניוש

New member
אמן ../images/Emo57.gif

שלא תבוא המכה, אני בעד. אז ככה. נאמר לנו שאפשר לאכול ב-5 בבוקר, אבל ב-5 בבוקר לא התעוררנו (ועוד שמתי שעון מעורר, או שלא צילצל או שישנו טוב מדי). לאון התעורר ב-6 וכמובן נתתי לו בקבוק כי לא אכל מ-1 בלילה... הגענו להדסה ב-8, כאשר הילד שבע ושמח. האחות ביקשה לא להאכיל אותו יותר עד הניתוח. לחדר ניתוח לאון נכנס (על ידיים של האחות) ב-10, משום שלקראת 9 הוא נרדם- לא הראה שום רצון לאכול עד אז, כך שיצא טוב. הוא בכה כמובן, אבל ברמה של גיבוס, לא יותר לדעתי. שמעתי את הבכי כשהוציאו אותו מחדר ניתוח, אבל עד שהגיע עד אלי כבר נרגע. לגם בכיף בקבוק של מטרנה והתחיל לחלק חיוכים לאחיות (משום מה לתינוקות יש סנטימנטים לאחיות. אם אלבש חלוק גם אקבל חיוכים בכזאת כמות?) בהלם הוא בפירוש לא היה, וגם אם היה- יצא ממנו ביציאה מחדר ניתוח. חשבתי שבוכים מכאב ולא מההלם, לא כך? בכל אופן, עד עכשיו הוא מתנהג כרגיל
. אני לעומת זאת על כל ציוץ שלו חושבת שהנה זה בא. ואולי התמזל מזלינו?...

ilana k

New member
שמחה שאתם כבר מאחורי זה

כל הכבוד ללאון הגיבור
המשיכו כך!!! את לא תאמיני,,, אבל עוד מעט נגמרים הגבסים ומתחילים הנעליים, שזה באמת, אבל באמת לא נורה!!!

טאניוש

New member
אשתדל לשים תמונה קצת יותר מאוחר

צילמתי אותו מתגלגל מצחוק כמה שעות אחרי הניתוחון. הבכי לא הגיע! כנראה הילד שלי לא רגיש במיוחד...

אודונים

New member
ההיתי כלכך שקועה שלא הספקתי לאחל

שיהיה בהצלחה תרגישו טוב ותזכו לימים שקטים בלי כאבים בלי וירוסים ובלי נזלת שחר

למעלה