אנחנו אחרי סקירה מאוחרת

טאניוש

New member
אנחנו אחרי סקירה מאוחרת

ויש לנו 26 (ספרתי!) תמונות של הרגליים. נכון מרשים? נאמר לנו שרואים "קלאב פוט קלאסי",עדיין בימין חמור בהרבה משמאל (אמרתם לי כבר שאי אפשר לראות את חומרת הבעיה ב-US אבל אם שני רופאים באופן בלתי תלוי ראו את מה שראו אז אולי באופן יחסי בכל זאת ניתן לדעת?),בא גם רופא מחדר שכן לראות. הצלחתי לנהל עם הרופא דו שיח ברמה
,הוא היה ממש מופתע כי כנראה חשב שסתם ישבנו ובכינו. חוץ מק"פ לא נמצא שום פגם
אפילו ששני רופאים התאמצו למצוא. עכשיו כמובן שאלה (איך לא?): הסקירה היא של קופת חולים,כלומר בסיסית בלבד (למרות שנמשכה יותר מחצי שעה ויצאנו בתחושה ממש טובה). נבדקו: מוח,לב (4 חדרים), עמוד השדרה,כליות ושלפוחית השתן,קיבה, חבל הטבור (3 כלי דם). אני בדילמה האם לעשות סקירה נוספת-מורחבת פרטית. זה הון כסף אבל הכי חשוב-המחיר הנפשי שאני משלמת על כל בדיקה. האם יש דברים קריטיים שחייבים לבדוק אותם אך לא נכללים בסקירה של ק"ח? עד עכשיו עשינו כל בדיקה אפשרית חוץ מבדיקות פולשניות.

קודם כל, מזל טוב

ושיהיה בהצלחה. לדעתי אין צורך לעשות עוד סקירה מורחבת באופן פרטי כי אני בטוחה שבקופה לא מקלים ראש בתוצאות האולטרסאונד מה גם, שאם עשית סקירה מוקדמת, אז בכלל אין מה לחשוש, אצלנו לדוגמא מצאו את הקלאב פוט דווקא בסקירה המאוחרת.... כי כנראה במוקדמת הוא היה קטן מידי ולא ראו מספיק. תשמחי על התוצאות ומחזיקה אצבעות שהכל ימשיך ללכת חלק, למרות הקלאב פוט אורית

Adoushi

New member
טניה

שמח מאוד שאים ולא נמצא שום דבר אחר חוץ מהק"פ. זה מה מחזק את מה שתמיד אמרנו פה..שק"פ הוא רק ק"פ ונדיר שיהיה חלק מתסמונת אחרת. בהצלחה בהמשך הבדיקות והמעקבים. המשך הריון קל.

היי טאניוש

אני מאוד שמחה שהכל מתקדם בסדר. תרגעי, אין צורך לעשות שום אולטרסאונד נוסף. אני למשל לא עשיתי כלום, אבל בעקבות ההמלצות של הרופאים שעשו לי את האולטרסאונד עשיתי עוד 3 סקירות מאוחרות מהקופה. אבל האמת זה היה מיותר מאוד. אז תניסי אם את רוצה לקבל עוד הפנייה (כאילו לחוות דעת שניה). חשוב שתדעי מראש שזה סיפור לקבל אישור אבל בסוף מצליחים. המשך הריון נעים...

טאניוש

New member
אילנוצ'קה,עשיתם 3 צמוד בזמן?

או 3 מפוזרות בהמשך ההריון? אני לא מרגישה צורך בחוות דעת שניה,האיברים שנבדקו נבדקו ביסודיות, חשבתי שאולי יש איברים שלא עוברים עליהם במסגרת הקופה וחשוב בכל זאת לבדוק אותם...

סקירת מערכות

בעיקרון שלחו אותי כל פעם כדי לראות את הרגל באולטרסאונד, כלומר כדי לראות האם הרגל השניה לא מצטרפת לקלאב פוד, האם יש באמת קלאב פוד וכד'. אבל כל פעם כאשר הגעתי עשו לי שוב סקירת מערכות מורחבת במקום סקירה ממוקדת על הרגל. בכל אופן לפי דעתי אין שום איבר שקופת חולים לא בודק. את יכולה להיות רגוע.

טאניוש

New member
תודה!

אני לא רוצה להסתכל על הרגליים (יש בשתיהן,הבנו ודי ונמאס לי לדגמן מול כל רופא שמעוניין לדעת איך נראה ב-us ק"פ קלאסי). אני די בטוחה שבודקים יותר בסקירה מורחבת (כי במוקדמת כן בדקו יותר) אבל ממש לא בטוחה שזה קריטי. אנחנו די נוטים להסתפק בסקירה הזו (בתנאי שאקו לב יהיה בסדר
).

על סקירות ובדיקות

ראשית, לך טניה, המשך הריון קל ורגוע. אני באופן אישי לא עושה הרבה בדיקות. רק מה שק"פ נותן. ככל שעושים יותר בדיקות - כך, מן הסתם, יש יותר צפיה לתשובות. הקטע של הצפיה והמתח שלפני ותוך כדי - לי באופן אישי לא מתאימים. אני לא דוגלת ב"כל המרבה ..." לא בנושא הזה לפחות.

למעלה