לשתות לשתות ושוב לשתות!אנחנו אחרי...
היום החזירו לי 3 עוברים יפים ומקסימיםועכשיו אנחנו מחכיםםםםםםםםםםםם........ ביום חמישי היתה השאיבה וכמובן שאי אפשר שהכל יעבור חלק אז היה לי גירוי יתר (בעצם עדיין יש) ובמשך כל הזמן הזה מלווה אותי כאב חד בכתף עם כל נשימה, מישהי נתקלה בזה? קרה למישהי?
תודה על התגובהלשתות לשתות ושוב לשתות!
גירוי יתר זה תענוג מפוקפק מאוד, וכידוע המצב מחמיר במקרה של הריון. אז אמנם זה לא מנומס לאחל למישהי שתסבול, אבל אני בהחלט מקווה שהמצב יחמירואני בטוחה שכבר נאמר לך, שאת חייבת לשתות כמויות מסחריות של מים, כי זה הדבר היחיד שיכול להקל על הכאב ועל גירוי השחלות, שסופחות את כל הנוזלים שבסביבתן. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק להשתרשות טובה ושבעוד 10 ימים תשמיעי לנו כאן בשורות משמחות! שיהיה בהצלחה!
ועוד משהו ...תודה על התגובה
אני אכן שותה המון ומה שהכי חשוב זה שזה גם יוצא וזה אומר שאני לא אוגרת נוזלים, בינתיים עושה רושם שהנפיחות יורדת לאט לאט ואני מקווה שלא אגיע להיפר (כבר אושפזתי פעם בגלל זה). אני שוב שואלת כי מאד חשוב לי - מישהי התנסתה בדקירות בכתף עם כל נשימה???
ובכן, לא דקירות, אבל כאבים, כן.תודה על התגובה
אני אכן שותה המון ומה שהכי חשוב זה שזה גם יוצא וזה אומר שאני לא אוגרת נוזלים, בינתיים עושה רושם שהנפיחות יורדת לאט לאט ואני מקווה שלא אגיע להיפר (כבר אושפזתי פעם בגלל זה). אני שוב שואלת כי מאד חשוב לי - מישהי התנסתה בדקירות בכתף עם כל נשימה???
תודה תמי ואכןובכן, לא דקירות, אבל כאבים, כן.
בזמן השאיבה,הרי פורשים לנו את הידיים לצורך האינפוזיה ומד לחץ הדם. ופעם אחת, החל מיום לאחר השאיבה, סבלתי מכאבים בכתף לתקופה לא קצרה בכלל, וזה נראה לי כתוצאה מתנוחה לא נוחה ליד, במהלך השאיבה. הצלחתי להעביר את הכאבים רק בעזרת טיפול אלטרנטיבי (כנראה שממש היתה לי דלקת שם). אני לא יודעת אם מה שיש לך זה אותו הדבר, ובכל מקרה מציעה לך להתייעץ עם אורטופד.
אנחנו אחרי...
היום החזירו לי 3 עוברים יפים ומקסימיםועכשיו אנחנו מחכיםםםםםםםםםםםם........ ביום חמישי היתה השאיבה וכמובן שאי אפשר שהכל יעבור חלק אז היה לי גירוי יתר (בעצם עדיין יש) ובמשך כל הזמן הזה מלווה אותי כאב חד בכתף עם כל נשימה, מישהי נתקלה בזה? קרה למישהי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.