אנחנו באים להכיר ...

tunica

New member
אנחנו באים להכיר ...

תושבים יקרים ! מחר בעלי ואני באים להכיר את הסביבה במסגרת חיפושי הדירות . מי יודע אולי נקים משפחה במודיעין(
). אנחנו עדיין לא מכירים את העיר ולכן אני כאן מבקשת לדעת היכן האזורים עם הנוף הכי פתוח ( חשוב לי מרחב פתוח ) . כמו כן , אשמח לקבל עצות לגבי סיור מומלץ בעיר . תודה ....

ESU Boscorelli

New member
אמממ

נוף? לא יכול להבטיח לך כי העיר בבניה ולא ידוע איפה יצוצו בניינים חדשים אבל יש פה הרבה מקומות לטייל... כמובן יש את גבעת התיתורה אבל אני לפעמים לוקח אופניים ופשוט יורד לפארק הגדול הזה איפה שבונים את התחנה המרכזית שתהיה ופשוט נוסע עם השביל בין הגבעות ולפעמים יורד מהאופניים עולה לאיזה גבעה וסתם יושב... לחלק מהמקומות יש גישה עם רכב אגב...

ורדה 1

New member
פשוט צריך לנסות... כי בכל אזור יש דירות עם יותר נוף ופחות נוף. במתחם קייזר יש שורה שלמה שצופה אל פארק ענבה (שזה קרוב לתחנה המרכזית העתידית), אבל זה לא המקום היחידי. חוץ מזה שבעבר היו, ואני מניחה שגם היום, סיורים מודרכים להכרת העיר שיצאו מבניין העיריה בימי שישי בבוקר. תנסי לשאול על זה בעירייה. ורדה נ.ב. מאוד מומלץ לעבור פה, במיוחד עם ילדים קטנים, או ילדים בדרך, או ילדים בתכנון...

שלגיה ו7

New member
מומלץ??????????

על מה את ממליצה? עיר משעממת!!!!!!!!!! אין פה כלום!!! את רוצה לצאת למקום נורמלי, צריכה לסוע מינימום 20 דקות!!! שלא נדבר על הדלק ועל הקילומטרים שהאוטו צובר. אני גרה פה בערך 4 שנים, ואם הייתה לי אפשרות , הייתי עוזבת את מודיעין לטובת ת"א, הרצליה, או כל מקום אחר שהוא באמת--עיר, ולא סתם אוסף של בניינים לא קשורים אחד לשני.

העין ה 3

New member
קודם כל איכות חיים

מבחינת אוויר. לא קר מידי כמו בירושלים ולא לח מידי כמו בתל-אביב. לילדים קטנים זה גן עדן: יש המון הצגות, שעת סיפור חברים בני גילם, גני משחקים ועוד. וגם למבוגרים יש כמעט הכל. אז מה אם אין קולנוע - על וידאו לא שמעת? ואל כבלים? זהו, רק בית קולנוע זה מה שצריך בחיים? מה חסר פה? אני מאוד מרוצה וכך גם רוב התושבים (על פי סקרים - לא אני המצאתי). ורדה

ורדה 1

New member
אני חוזרת על מה שאמרתי ועומדת מאחורי כל מילה! למשפחות עם ילדים קטנים המקום אידיאלי! לפנויים/פנויות זה כבר סיפור אחר. ורדה

שלגיה ו7

New member
ורדה, אני לא פנויה

אני נשואה+ נכון, יש פה המון גני ילדים, אבל רובם גרועים!!!!!!! ביותר. יש כאן המון גינות לילדים , אבל רובן מלאות בחרא של כלבים(סליחה). נכון, לפי הסקרים , רוב התושבים מרוצים ממעבר למודיעין. הם פשוט טועים....

prophit

New member
אתה גר בכלל ברעות שההגדרה

המילונית הרישמית שלה זה "חור" וכבן נוער אתה לא אמור לאהוב לגור במקום הזה, אני כן אבל אני דפוק לגמרי......

RDXHMX

New member
לדעתי מומלץ להתחיל באתר של עיריית מ

לדעתי מומלץ להתחיל באתר של עיריית מודעין משם תוכלו לקחת מפה דיי מפורטת וללמוד על מבנה העיר השכונות העיקריות וגם תוכלו להתמצא... ברשת יש אתר של m-net ששם סיור וירטואלי ברחבי מודעין לאלו שחושבים לעבור. טיילו בעיר עם הרכב ...לאורכה ולרוחבה ותראו איזה איזור מוצא חן בעינייכם. אם אתם בעניין דירה..יש את העיתון המקומי המלא במודעות של מכירת דירה יד שניה יש את כל משרדי הקבלנים בשדרה המרכזית ויש עוד כמה פזורים ליד אתרי הבניה העיתון יכול לכוון אתכם הייטב ובעניין המלצות ...גרים באיזור כבר 3 שנים ומרוצים מאוד גרנו בשכירות ולאחר מכן רכשנו דירה ושוב מאוד מרוצים

רותי הכ

New member
גם אנחנו בדרך למודיעין - שאלה

אני מבינה שכדאי לגור שם עד שהילדים יגיעו לגיל 18 ואז לברוח...... (באמת אין קולנוע???) תגידו יש במודיעין כמו בשאר העולם איזורים יותר "טובים" או פחות "טובים" ואגב תודה גדולה לRDXHMX על העזרה והקישורים

ESU Boscorelli

New member
באמת אין קולנוע....

ופשע במודיעין???? מה בדיוק יקרה? איזה קשיש יגנוב אופניים ממישהו אחר? נשבע לך התנדבתי שנה במשטרה וזה היה כזה מצחיק כי לא היה לנו כלום.... מקסימום ילד שהלך לאיבוד כל השאר קריאות שווא

הסוכנת

New member
זה תלוי מה את מחפשת

הקולנוע עכשיו בתהליכי בנייה ותוך שנה אמורים להיות כבר 4 אולמות קולנוע... האמת שזה ממש תלוי בני כמה הילדים שלך בגלל שממש תוך כמה שנים העיר תהיה הרבה יותר מפותחת ויהיה הרבה יותר מה לעשות. גם עכשיו זה לא כזה נורא אפילו שאין פה מה לעשות אני גרה במכבים כבר 11.5 שנים ואם אתה מספיק מקורי אז יהיה מה לעשות...

RDXHMX

New member
תודה על המחמאות

אכן כאמור אין קולנוע ויש בעיה של בילוי לילדים ונוער במודיעין עד לגיל שמקבלים את הרישיון לרכב. יחד עם זאת נסיעה ביום שישי לעזריאלי לוקחת 20 דקות !!! יותר קצר מלהגיע מרמת גן יש בתי קולנוע נחמדים ודיי רייקים גם בשוהם כך שאין בעיות קולנוע באיזור במידה ויש רכב. יש בעיר עוד בעיות שונות...אבל באיזו עיר אין שמועות שאינן מבוססות טוענות שמתחם ציפורי הוא פחות טוב ..אם זאת המציאות ...לא ברור. הדירות של חברת מליבו נחשבות שם דבר בכל מקום ...בעיר הישנה אולי...בשימשוני המליבו החדש...לא התלבהתי...אין לי אחוזים במליבו בין בוכמן וקייזר אני כל הזמן מתבלבל שניהם בתהליכי בניה זהו בערך

prophit

New member
אממ, אין ממש...

העיר אמורה להקיף שטח ענק ואיפה שיש היום נוף עוד שנה שנתיים שלוש יהיו בניינים כך שאין ממש מקום עם נוף, אולי באיזור שמשקיף על פארק ענבה, חוץ מזה......

תמהוני

New member
הנא השטח הפתוח שכן יישאר

אם יגשימו את תוכניות הפיתוח כלשונן, רוב השטח הפתוח שאנו רואים כיום בסביבות העיר יעלם. מה יישאר? גבעת התיתורה (מינוס חצי ממנה שמיועד כיום לבנייה) ואדי ענבה, זה הואדי הגדול בדרום העיר העכשווית שיתמשך כפס ירוק (מינוס כמה כבישים שיחצו אותו) מערבה, עם פיצולים צפונה ודרומה עד גבעת שר. גבעת שר שתיוותר בתור "גינה" לתושבים שייזכו לגור שם 0חצי ממנה לפחות מיועד לבנייה) אבל תיעלם מבחינת שאר התושבים. תל חרת - איזור אחד קטן שיישאר מכמה תילים בגבעות שמדרום לרעות. כל החלק שקרוב לרעות מתוך השטח ששם מיועד לשכונות נוספות של מודיעין. את יכולה לעיין במפה של האיזור בשביל לראות יותר טוב על מה אני מדבר...

תמהוני

New member
יכול להיות

שהתבלבלתי בשם זה באותו איזור של חרבת קנובה וחרבת בארית

למעלה