אנחנו בהריון ורצינו לשאול ...

74 אורי

New member
אנחנו בהריון ורצינו לשאול ...

שלום לכולם אנחנו בהריון לתינוק (בן) עם קלאבפוט. אני אקדים ואומר שיש לנו כבר שני ילדים מקסימים ואנחנו מאוד מצפים ללידתו של השלישי. כשגילינו את ה קלאבפוט בסקירה המוקדמת נלחצנו ליום וחצי עד שהבנו מה אופי הבעיה (בין השאר בעזרת הפורום הנהדר הזה). כעת אנחנו כבר אחרי הסקירה המאוחרת ואנחנו מעוניינים לקבל מידע לגבי אופן הטיפול ולחפש רופא באיזור שלנו. אנחנו גרים ביחיעם בצפון - מישהו יכול להמליץ על רופא טוב באיזור שלנו להתייעץ איתו ? תודה מראש

mikigilad

New member
אשמח לעזור

הי אני כנרת אמא של כפיר בן חודש וחצי עם ק"פ ברגל ימין , אנחנו גרים בראשון ומטופלים בתל השומר . בכל מקרה אני מצרפת אתר מעולה עם המון מידע שיכול לעזור לך לגבי בחירת רופא ובחירת אופן טיפול . http://truly_clubfoot.tripod.com/ בהצלחה כנרת

מזל טוב וברוכים הבאים

יש מצב שתגיעו לרופא בעפולה? ד"ר בור. מומלץ ויש לו הרבה ניסיון. יש כאן כמה וכמה מטופלים אצלו. תוכלו להגיע אליו גם לייעוץ.בית חולים העמק "שיי" לקופ"ח כללית. ביקור חוץ עלה לפני כשנה 180 ש"ח. בהצלחה.

גם אנחנו צפוניים אבל מאיזור הר

מירון.אנחנו מטופלים בצפת אצל דר' לב-אל.הוא מטפל בשיטת פונזטי ואנחנו מרוצים מאוד. כשנטע היה בן חודש וחצי נסענו לאיכילוב לשמוע דעה נוספת של וינטרופ שנחשב לשם דבר.הוא בדק את הילד ואמר שהוא מטופל מצויין ושנמשיך אצל לב-אל. גם דר' בור (שאליו נסענו מסיבות אחרות) היה די מרוצה ממצבו של הילד. אם אני זוכרת נכון, היה כאן מישהו בפורום שטופל בנהריה.

למעלה