אנחנו בהריון

מצב
הנושא נעול.
אנחנו בהריון

אנחנו בהריון
פשוט לא מוצאים טעם לחכות עם ההודעה עד לבדיקת הבטא 7 הפריות 6 התחלקויות 3 הוחזרו, 3 הוקפאו 2 ייקלטו 2 תיוולדנה מי שרוצה יכול להוסיף את שורת ה- "1" (למרות שכאן זו לא ההגדה)

אולה *

New member
את גדולה ../images/Emo45.gif

1 מהן בלונדינית...
את גדולה

חן123

New member
בהצלחה!

אנחנו בהריון
פשוט לא מוצאים טעם לחכות עם ההודעה עד לבדיקת הבטא 7 הפריות 6 התחלקויות 3 הוחזרו, 3 הוקפאו 2 ייקלטו 2 תיוולדנה מי שרוצה יכול להוסיף את שורת ה- "1" (למרות שכאן זו לא ההגדה)
בהצלחה!
אין לי ממש את ה "1" אני אחשוב על זה!

ע נ ב ל 2

New member
בהצלחה...יופי של תוצאות...

אנחנו בהריון
בהצלחה...יופי של תוצאות...
אני הייתי אומרת 1 בן 1 בת...למרות שאתם חושבים אחרת

פנינהט

New member
בהצלחה!!! תוצאות מרשימות ביותר

אנחנו בהריון
12 ימים ארוכים עד לבדיקת הבטא ואני ממש לא מבינה איך חיכינו אז (כשלא היו עוד הילדים שהעסיקו אותנו רוב הזמן). באותה הזדמנות שאלה: לפני שמתחילים טיפול חדש חייבים קודם להחזיר מוקפאים אם יש? בתקווה שלא ניהיה זקוקים לזה בזמן הקרוב. עוד שאלה לגבי קופות חולים- אם יש לי בבית תאומים מ-IVF זה אומר שהיום אני בטיפולים לילד שלישי (עברתי רק סבב אחד של טיפולים) אני יודעת שילד שלישי זה הביטוח משלים ויש הגבלה של 7 טיפולים ועוד כל מיני מינוסים.

ע נ ב ל 2

New member
כן, לפני שמתחילים טיפול חדש חייבים

12 ימים ארוכים עד לבדיקת הבטא ואני ממש לא מבינה איך חיכינו אז (כשלא היו עוד הילדים שהעסיקו אותנו רוב הזמן). באותה הזדמנות שאלה: לפני שמתחילים טיפול חדש חייבים קודם להחזיר מוקפאים אם יש? בתקווה שלא ניהיה זקוקים לזה בזמן הקרוב. עוד שאלה לגבי קופות חולים- אם יש לי בבית תאומים מ-IVF זה אומר שהיום אני בטיפולים לילד שלישי (עברתי רק סבב אחד של טיפולים) אני יודעת שילד שלישי זה הביטוח משלים ויש הגבלה של 7 טיפולים ועוד כל מיני מינוסים.
להחזיר מוקפאים. לא משנה כמה מחזורי טיפול עברת...טיפול אחרי שיש בבית 2 ילדים נחשב טיפול לילד שלישי...המינוס העיקרי שההשתתפות העצמית גבוהה יותר לילד שלישי מאשר לראשון ושני.

פנינהט

New member
מה הפרוצידורה של החזרת מוקפאים

להחזיר מוקפאים. לא משנה כמה מחזורי טיפול עברת...טיפול אחרי שיש בבית 2 ילדים נחשב טיפול לילד שלישי...המינוס העיקרי שההשתתפות העצמית גבוהה יותר לילד שלישי מאשר לראשון ושני.
למרות השנה וחצי של טיפולים שעברתי לפני כמה שנים, זאת הפעם הראשונה שיש לי מוקפאים. מה עושים בהחזרת מוקפאים?

hope13

New member
החזרת מוקפאים

למרות השנה וחצי של טיפולים שעברתי לפני כמה שנים, זאת הפעם הראשונה שיש לי מוקפאים. מה עושים בהחזרת מוקפאים?
החזרת מוקפאים
כל הפרוצדורה הרבה יותר פשוטה. בסך הכל עוברים הכנה של הרחם לפני ההחזרה. יש כאלה שמחזירים במחזור הטבעי. במקרה שלי קיבלתי חודש גלולות נגד הריון (!?) ואחר כך כדורי פרוגינובה שזה ההורמון אסטרוגן שמעבה את רירית הרחם, במשך כשבועיים במהלכן עברתי מספר בדיקות אולטראסאונד לבדוק את עובי הרירית. כשהרירית מגיעה לעובי אופטימלי, בערך 4 ימים לפני ההחזרה, מתחילים בזריקות של גסטון (פרוגסטרון). ביום ההחזרה חשוב להודיע למעבדה כשמגיעים ואז הם מתחילים בתהליך ההפשרה. אז מחזיקים אצבעות חזק חזק לעוברינו שישרדו את ההפשרה (בערך כשעה) וכשמקבלים מהמעבדה את הדיווח על הפשרה מוצלחת, פשוט מחזירים אותם ומתפללים לבטא חיובית. אחרי ההחזרה ממשיכים עם התמיכה ההורמונלית מכיוון שבהחזרת מוקפאים אין סביבה הורמונלית של הגוף לתמיכה בהריון עד שהשליה מתחילה לייצר את ההורמונים בצורה מספקת בערך בשבוע 12. (חוץ מאשר בהחזרה במחזור הטבעי). אז המון המון בהצלחה!

החזרת מוקפאים-מחזור טבעי

החזרת מוקפאים
כל הפרוצדורה הרבה יותר פשוטה. בסך הכל עוברים הכנה של הרחם לפני ההחזרה. יש כאלה שמחזירים במחזור הטבעי. במקרה שלי קיבלתי חודש גלולות נגד הריון (!?) ואחר כך כדורי פרוגינובה שזה ההורמון אסטרוגן שמעבה את רירית הרחם, במשך כשבועיים במהלכן עברתי מספר בדיקות אולטראסאונד לבדוק את עובי הרירית. כשהרירית מגיעה לעובי אופטימלי, בערך 4 ימים לפני ההחזרה, מתחילים בזריקות של גסטון (פרוגסטרון). ביום ההחזרה חשוב להודיע למעבדה כשמגיעים ואז הם מתחילים בתהליך ההפשרה. אז מחזיקים אצבעות חזק חזק לעוברינו שישרדו את ההפשרה (בערך כשעה) וכשמקבלים מהמעבדה את הדיווח על הפשרה מוצלחת, פשוט מחזירים אותם ומתפללים לבטא חיובית. אחרי ההחזרה ממשיכים עם התמיכה ההורמונלית מכיוון שבהחזרת מוקפאים אין סביבה הורמונלית של הגוף לתמיכה בהריון עד שהשליה מתחילה לייצר את ההורמונים בצורה מספקת בערך בשבוע 12. (חוץ מאשר בהחזרה במחזור הטבעי). אז המון המון בהצלחה!
החזרת מוקפאים-מחזור טבעי
כבר עברתי 3 מחזורי טיפולים (קצת יותר משנה), בשאר חודשי השנה מחזירים לי עוברים מוקפאים למחזור טבעי.כך שמהיום ה-11 למחזור אני במעקב לביוץ, כשבעצם עד 72 שעות לאחר הביוץ מבצעים את ההחזרה. כיומיים לפני ההחזרה אני מתחילה בתמיכה הורמונילית (נרתיקית).שממשיכה לאחר ההחזרה עד לבדיקת הבטא. הפרופ' אמר לי שבמצב של הריון (הלוואי.....) יש להמשיך בתמיכה ההורמונלית עד השבוע ה-12. השבוע עבר לי מהר יחסית, הבטא השלילית מיום ראשון כבר הסטוריה, שהרי המכשפה כבר הגיעה, ואני משתדלת להיות עם הפנים קדימה להחזרת במוקפאים הבאה...... רוזה

עמית@

New member
בהחלט לא חובה- אפשר גפ להתחיל

בהחלט לא חובה- אפשר גפ להתחיל
טיפול חדש אם יש מוקפאים.

ולא יוכח אחרת!!!

אנחנו בהריון
ולא יוכח אחרת!!!
שורת ה"1" מבחינתי זה: ניסיון IVF אחד שמביא לתינוק/ת/ות בריא/ה/ים (מחק את המיותר...). בהצלחה!

Mרוצה

New member
10 אצבעות מוחזקות חזק חזק!

אנחנו בהריון
10 אצבעות מוחזקות חזק חזק!

בדיוק ככה

אנחנו בהריון
בדיוק ככה
קדימה לאהבה!!! מאמינה לגמרי שזה זה. ומחכה בסבלנות שבת של אהבה.

בהצלחה עם התאומות ../images/Emo57.gif

אנחנו בהריון
בהצלחה עם התאומות

צודק.

אנחנו בהריון
צודק.
למה לחכות עד לבטא. לטעמי חנה כבר אתמול נראתה בהריון, או לפחות, מוכנה לקליטה מוצלחת. מזל טוב
שיהיו תשעה חודשים עגולים ויפים עד שיוולדו האחיות המתוקות של שיר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה