אנחנו בחמשת המובילים

pishkashit

New member
אנחנו בחמשת המובילים ../images/Emo9.gif

ב"שירונט" במקום החמישי . עוד ועוד אנשים לוחצים "סיגפו" בשם השיר ובודקים את המילים של השיר כבוד

זה טוב לדעתכם?

להיות יחד ברשימה עם מימון/מויאל/מסיקה? לא יודע,לפעמים אנשים מעריכים אמנים בגלל איזה שיר אחד שתפס בגלגל"צ,והוא לרוב בכלל לא משקף את היכולות של הלהקה ואת הרמה שלה. לא שאני חושב שסיגפו הוא שיר לא טוב,הוא שיר מעולה,לדעתי יש הרבה יותר טובים ממנו,וקצת מעצבן שכל מי שאתה אומר לו "בית הבובות" אומר לך "אה אלה ששרים את סיגפו" או "אה יש להם רק שיר אחד". גלגל"צ הורס אמנים איכותיים. לדעתי בכל אופן.

מי שם אותך לקבל החלטה

אם אנחנו "ראויים" להיות באותה רשימה ביחד עם מימון וכל האלה?!?! ואם אתה כל כך מאוכזב מגלגל"צ אז פשוט אל תשמע!!! פשוט העובדות מדברות בעד עצמן.. ואין ספק שאם תרצה או לא תרצה גלגל"צ היא התחנה המושמעת ביותר בארץ. ולמה שמושמע שם כן יש השפעה על מה שעתיד להיות "הדבר הבא" אז נכון שלפעמים לוקח להם קצת יותר זמן לגלות מהו,ונכון שלא תמיד הם עושים את הדבר שנראה לך הכי נכון אבל זה ההחלטה שלהם, זו העבודה שלהם. תן להם לעשות טעויות.. אתה,וכולם בעצם יכולים לשמוע מה שחפץ בליבכם. אבל אתה בהחלט לא יכול לקבוע אם אנחנו (ב"ה) ראויים או לא, להיות באותה רשימה עם כל המימון/מסיקה/בוסקילה האלה! שבוע טוב לכם.

שניר1984

New member
זה לא נכון!

גלגלצ לא יסכנו את עצמם עם אומנים לא מוכרים כמו ב"ה, הם התחילו להשמיע אותם רק כשהם הבינו שזה הימור בטוח (למרות שכל מי ששמע את זה חשב שסיגפו זה שיר מצוין). תראי את מי הם מקדמים, את החברה של כוכב נולד וכדומה..... ושוב אני לא אגיד שאני בעצמי לא שומע גלגלצ או שאני לא אשמע אבל זה עדיין לא אומר שלא צריך לבקר אותם

לא אמרתי

שזה טוב או לא טוב מה שגלגל"צ עושים. פשוט גלגל"צ משמיעים את מה שהעם דורש לשמוע.. לא תמיד זה טוב אבל לא אתה ולא אני נשפוט אותם..אפילו אתה אומר שלמרות הכל אתה שומע גלגל"צ...לא יודעת מה איתך אבל אם לי יש תחנה שאני עם ביקורת לא הכי טובה לגביה, אני פשוט לא אשמע אותה. זה הכל. יש לך זכות לבחור מה אתה שומע

שניר1984

New member
למה שלא נשפוט אותה

זה זכותנו בתור קהל מאזינים... זה כמו שאם יש שיר של להקה שאת אוהבת (נגיד בית הבובות) ואת לא כל כך אוהבת אותו, אז מה לא תגידי את זה?? ברור שכן..... וזה לא בדיוק נכון שגלגלצ משמיעים מה שרוצים לשמוע, לכל תחנה יש את האופי שלה, אבל הפלוס הכי גדול שיש לגלגלצ זה שאין בה פרסומות

mory89

New member
צודק בקשר לזה שגלגל"צ טוחן ת'שיר..

אבל אין מה לעשות, זה שיר שהתלהבו ממנו, וזאת דרך טובה להתפרסם.. לדעתי על כל ההשקעה והכישרון המטורף הזה מגיע להם את הקרדיט הזה.. אינספק..

Mosh28

New member
2 סיבות

1.סיגפו באמת אחד השירים הטובים + מושמע הרבה בגלגלצ 2.בדוק כולם בודקים מה בדיוק יש בפזמון במקום לשיר "עוד אור עולה ולהלהלה"
סתם..נחמד לנו

talba3

New member
אני אף פעם לא הבנתי בשיר

את בא גדי בא גדי קטןן חחח עד שהפסקתי להיות עצלן ובדקתי בשירונט וגיליתי שזה גם בהתחלה מתחיל "והירח היה מלא כל הלילה..." ואני חשבתי שזה "שהירח יעלה כל הלילה" חח הייתי בהתחלה קרוב אני גם חושב שכדאי שתפסיקו לאשים את גלגל"צ בכל שיר שנמאס לכם אם גלגלצ לא טוב לכם אז למה אתם שומעים??? אני אישית אוהב מאוד גלגלצ והוא שם שירים שפשוט הכי כיף בעולם לשמוע

אמממ..

נכון,הם באמת שמים אחלה שירים (רוב הזמן..) ואני ממש לא שומע אותם,אני מדבר על הנזק שלדעתי הם גורמים לאמנים כאלו ואחרים,כי יש הבדל בין להשמיע שיר לבין להמאיס אותו,או לכפות אותו. יהיו שיסכימו איתי ויהיו שלא,זה כל היופי

שניר1984

New member
הבעיה עם גלגלצ היא...

שהם התחנה הכי נשמעת בישראל ואין מה לעשות נגד זה... ולמרות שהם התחנה הכי נשמעת יש להם פלייליסט קבוע שכל תכנית בערך יש לפחות את אותם חמישה שישה שירים ועוד כמה שירים ישנים. גלגלצ לא נותנים במה לאמנים חדשים חוץ מבתכניות המיוחדות לכך כמו הקצה (לאלטרנטיבי) או סינגלס, שאלה תכניות שיש רק בערב, וכשאין רדיו שחושף אותך אז קשה לך להגיע ליותר קהל. גלגלצ גם מקדמים את האומנים שהם רוצים לקדם, כמו רוני סופרסטאר עם השיר הדי מפגר שלה "אדוני" ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה וזה לא בדיוק מה שצריך לקדם פה. עובדה שגלגלצ לא שמה את "סיגפו" שיצא לפני המון זמן כמעט בכלל עד שהם הבינו שלב"ה יש הרבה קהל וזה בעם הימור בטוח לשים אותו בפלייליסט. גלגלצ כמעט אף פעם לא יתנו במה לאומן חדש כי הם פשוט מפחדים שזה לא ילך. חבל, אבל לא נראה לי שהתחנה תרד מגדולתה בשנים הקרובות או בכלל

eladi88

New member
woohoo

וב mp3music יש איזה 7 שירים של בית הבובות מתוך רשימה של 50 שזה גם כן מכובד

למעלה