אנחנו בטיפול נמרץ עם חשד למנינגיטיס

דן- אני מעתיקה לכאן את תשובתי

תודה על ההערות, עשו ציטולוגיה שלCSF ולקחו תרבית מהדם ומה-CSF. בנוזל ה-CSF יש תאי דלקת מעטים יותר מאשר בדם ואין נוכחות חיידק. שתן הצלחנו לקחת לו רק אחה"צ לבדיקה ועדיין לא תרבית. מה שמרגיז אותי זה שנתנו מנת העמסה מאד גבוהה של הידנטואין=פנוטאין, שהוא אנטי אפילפטי חזק מאד והוא היה זומבי כל היום ועכשיו עוד רוצים להוסיף לו את המנה המירבית למשקלו מבלי להתחשב כלל שיש לו בעייה כבדית של פינוי וסילוק רעלים\תרופות. לא הסתכלו כלל שהבדיקה הכבדית של LDH בכבד גבוהה בהרבה מהמצופה וממשיכים לטפל כאילו הוא חולה אפילפטי עוד לפני שנערך בירור כלשהוא עם נוירולוג, או פיענוח יותר ברור של ממצאי ה-EEG שנעשה לו הצהריים. ולא רק זאת- אלא שלמרות שהסברתי שהוא מפרכס רק בחום ומחלה ומעולם לא פירכס ללא חום- הם החליטו שהוא אפילפטי, כי ילדי PDD שמפרכסים, הם לא מתייחסים אליהם כאל ילדים עם פרכוסי חום, אלא כאל ילדים אפילפטיים... וכל זאת בגלל איזשהוא מחקר שהראה כי מעל גיל 13 יש אחוז ניכר- ברבע עד שליש מילדי ה-PDD הסובלים מפרכוסים והפרעות אפילפטיות.... להזכירכם שהוא רק בן חמש והקפיצה המרחיקת לכת הזאת למסקנות מקוממת אותי ביותר!! כרגע יש פה רק איזו רופאה זוטרה, הממלאת את הנחיות הבכירים- כך שאני פשוט אצטרך להתאפק ולהתעמת איתם רק מחר. להזכירכם- הילד עם חום ודלקת בגרון, באוזניים ובריאות... וכאן קפצו למסקנות לגבי אפילפסיה... מרתיח ביותר!!! תודה לכם על התגובות החמות, זה ממש מחמם לי את הלב ואני תשושה לחלוטין מהיום הארוך הזה..

dan52

New member
תחזיקי חזק תלמה

לרופאים יש פרוטוקולים לכל מקרה של פרכוסים ומאוד קשה להזיז אותם מהדרך הזאת בפרט אם הם מיתמחים. אני בטוח שהאנטיביוטיקה תתחיל להשפיע כבר היום ולא יהיה צורך בתרופות אנטיאפילפטיות למרות הכל אני חושב שהרופאים כן מקשיבים וצריך לנסות ולדבר איתם. תחזיקו מעמד

אנחנו בטיפול נמרץ עם חשד למנינגיטיס

שלום לכם, אני מנצלת את ההזדמנות שמטפלים בבני, כדי לשלוח לכם הודעה זו. אנא החזיקו לנו את האצבעות. בני פירכס כל הערב ונאלצנו להזמין נט"ן ולפנותו לבי"ח. כרגע המצב לא ברור, אך יש לו דלקת חריפה, עוד לא ברור מה בדיוק קרה. תחזיקו לנו את האצבעות, תודה, תלמה.

beezi

New member
|חיבוק לתלמה , מאחלים רפואה שלמה

מכל ה-
ותחזיקו מעמד
. הכל יהיה בסדר
.

עדייו לא ברור מה קרה לו

תודה על התמיכה, אני מאד זקוקה לה. עדיין לא ידוע מה קרה לו אך לקחו בדיקות ויש 25000 לויקוציטים, בעיקר פולימורפונוקלארים, המצביעים על זיהום חיידקי משמעותי. מנינגיטיס=דלקת קרום המוח, הבדיקה הראשונית יצאה תקינה אך התרבית נשלחה ובינתיים התחילו בזינאצף, אנטיביוטיקה, ונקווה לטוב. הוא כמובן מטושטש לחלוטין ומוציא את כל הציוד שמחובר אליו, אך עכשיו הוא נרדם.. שנהיה בריאים.

dan52

New member
תלמה ליבי איתך

תלמה אני לא מנסה להיות מציצן אלא לנסות לעזור. אם את חושבת שזה חודר לפרטיות אל תעני ואני אבין אני מקווה שהספירה שציינת איננה מנוזל חוט השדרה- CSF אלא מהדם לקחו תרבית מהCSF ? עשו ציטולוגיה לCSF ? עשו תרביות וציטולוגיה ממקומות אחרים כגון:שתן תחזיקו מעמד

משום מה החליטו לטפל בו כאפילפטי

תודה על ההערות, עשו ציטולוגיה שלCSF ולקחו תרבית מהדם ומה-CSF. בנוזל ה-CSF יש תאי דלקת מעטים יותר מאשר בדם ואין נוכחות חיידק. שתן הצלחנו לקחת לו רק אחה"צ לבדיקה ועדיין לא תרבית. מה שמרגיז אותי זה שנתנו מנת העמסה מאד גבוהה של הידנטואין=פנוטאין, שהוא אנטי אפילפטי חזק מאד והוא היה זומבי כל היום ועכשיו עוד רוצים להוסיף לו את המנה המירבית למשקלו מבלי להתחשב כלל שיש לו בעייה כבדית של פינוי וסילוק רעלים\תרופות. לא הסתכלו כלל שהבדיקה הכבדית של LDH בכבד גבוהה בהרבה מהמצופה וממשיכים לטפל כאילו הוא חולה אפילפטי עוד לפני שנערך בירור כלשהוא עם נוירולוג, או פיענוח יותר ברור של ממצאי ה-EEG שנעשה לו הצהריים. ולא רק זאת- אלא שלמרות שהסברתי שהוא מפרכס רק בחום ומחלה ומעולם לא פירכס ללא חום- הם החליטו שהוא אפילפטי, כי ילדי PDD שמפרכסים, הם לא מתייחסים אליהם כאל ילדים עם פרכוסי חום, אלא כאל ילדים אפילפטיים... וכל זאת בגלל איזשהוא מחקר שהראה כי מעל גיל 13 יש אחוז ניכר- ברבע עד שליש מילדי ה-PDD הסובלים מפרכוסים והפרעות אפילפטיות.... להזכירכם שהוא רק בן חמש והקפיצה המרחיקת לכת הזאת למסקנות מקוממת אותי ביותר!! כרגע יש פה רק איזו רופאה זוטרה, הממלאת את הנחיות הבכירים- כך שאני פשוט אצטרך להתאפק ולהתעמת איתם רק מחר. להזכירכם- הילד עם חום ודלקת בגרון, באוזניים ובריאות... וכאן קפצו למסקנות לגבי אפילפסיה... מרתיח ביותר!!!

אילת 55

New member
../images/Emo184.gifתלמה....../images/Emo184.gif

החלמה מהירה והמון בריאות. אנסה ליצור איתך קשר במשך היום. האם אתם כבר בבית או עדין מאושפזים??

אנחנו מאושפזים בטיפול נמרץ

באסף הרופא ומחכים לבדיקת EEG שתראה אולי משהו חדש. בינתיים עדיין לא ברור האם צילום הריאות שאיננו תקין, מעיד על דלקת ריאות או בעייה אחרת. עדיין אין לנו מספיק מידע, אך המצב לא נעים, הוא מטושטש למדי ומאד לא רגוע, לאור ההמולה שסביבו. תודה תודה על התמיכה.

נונינה1

New member
שיעבור מהר כמו שבא...............

אפשר לחשוב שאין לנו מספיק על הראש בשביל שיפתרו אותנו מכל החולרות האחרות. באמת !!! רק בריאות לכולם, ומהר.

למעלה