אנחנו בסופ"ש, שזה תמיד כיף! ומה אתם שומעים?
ע ערן1987 New member 19/6/14 #6 אני מאוהב בשיר הזה, באמת אני חושב שהוא אפילו מתעלה על Royals, והקליפ שלו מהפנט אותי בכל פעם מחדש.
M Music Man XD New member 19/6/14 #3 Jessie Ware - Tough Love אח, איזה כיף שהיא חזרה! ואיזה כיף שאני חזרתי הביתה
D DAN1EL New member 19/6/14 #9 Sia - Moon תמיד היה ותמיד יהיה אחד האהובים עלי שלה. הפזמון מצמרר אותי.
M Music Man XD New member 19/6/14 #11 WHEN JESUS SAY YES ֱ!NOBODY CAN SAY NO פדיחת השנה http://www.youtube.com/watch?v=2MZxf-lQD-o
M Music Man XD New member 19/6/14 #17 גם לי ואני שר לעצמי את המילים, ותוך כדי חושב: "וואו, איזה טקסט מפגר! "
M Music Man XD New member 19/6/14 #21 מה להסביר? מה זה? או למה זו פדיחה? לגבי השאלה הראשונה - סינגל חדש מאלבום הגוספל של מישל וויליאמס (ג'יזס). לגבי השאלה השנייה - אתה לא באמת צריך הסבר
מה להסביר? מה זה? או למה זו פדיחה? לגבי השאלה הראשונה - סינגל חדש מאלבום הגוספל של מישל וויליאמס (ג'יזס). לגבי השאלה השנייה - אתה לא באמת צריך הסבר
D DAN1EL New member 19/6/14 #23 התכוונתי לגבי השאלה השנייה חשבתי שאתם מתכוונים שהפדיחה היא כי יש איזו טעות בטקסט או משהו כזה. אבל עכשיו אני מבין שכנראה אתם מתכוונים פשוט שכל השיר הזה הוא טעות אחת גדולה. ואם ככה, אני מסכים.
התכוונתי לגבי השאלה השנייה חשבתי שאתם מתכוונים שהפדיחה היא כי יש איזו טעות בטקסט או משהו כזה. אבל עכשיו אני מבין שכנראה אתם מתכוונים פשוט שכל השיר הזה הוא טעות אחת גדולה. ואם ככה, אני מסכים.
M Music Man XD New member 19/6/14 #25 לא יודע אם טעות, פשוט... מביך כזה אבל אלוהים (או שעליי לומר, ג'יזס) - זה ממכר. מודה באשמה