אנחנו בעמוד הראשון של תפוז !!!!!

אנחנו בעמוד הראשון של תפוז !!!!!

הנה הקישור ! איזה יופי לנו ! ידעתי שבסוף נעשה את זה , לבד ,רק אנשחנו התושבים , בלי עזרת אף גורם ממסדי שפניתי אליו ! מחיאות הכפיים היא לכם תושבים יקרים ! ובמיוחד לזיו שהעלה נושא חשוב זה לדיון !

ZiV GiLbOa

New member
איזה כבוד לפורום!!

האמת שהנושא עלה כבר בפורומים אחרים וגם הם הגיעו לראשי אז אני מודה שזה לא רעיון מקורי שלי.. אבל בכל זאת.. אני שמח שהדיון היה עמוק ומעניין!!

כבוד למעלה.

אורלי שמת לב שאת תמיד כותבת הודעות קצרות ולעניין? חבל שאני לא ככה. בעצם, לא נורא, אני אוהבת לחפור. כבוד למעלה אדומים, נחמד לחשוב שאנחנו לבים. :)

ZiV GiLbOa

New member
גם את אוהבת לסיים את השבוע ביום רביעי?

גם אני ככה, למרות שיש עוד כמעט חצי שבוע.. אז מה שלומך נתוש? מה עם הדירה? איך מתקדמים החיפושים? מה את בעצם מחפשת? יום נעים לכולם!!

Sponge Bob14

New member
מה שלומך זיווית? איך מתקדמים החיים?

מה אתה בעצם רוצה מהם? סתם
רק רציתי לשאול מתי הפגישה של הקורס היום. נתראה :)

ZiV GiLbOa

New member
חחח מאשה זה לא יפה!!

ככה אני מחנך אותך?! סתם מותק,, איתי הכל טוב ברוך השם.. אני מקווה שגם אצלך.. אז בקיצור דיברתי עם יעל והפגישה היום איתה בשעה 6 במתנ"ס.. לא לאחר!!

כן , מבחינתי - יום רביעי זה כבר סוף השבוע../images/Emo6.gif

כי מה נשאר? מחר וזהו , יום שישי חצי מהעולם לא עובד , בעצם - רק כאן בארץ...
ואז מגיע שבת מנוחה (ממה?
)אז זהו... אני מחפשת דירה באיזור השרון..כי כמו שאמרתי ,אני מתוכננת לעזוב את העיר !

ZiV GiLbOa

New member
יש סיבה מיוחד לזה שאת רוצה לעבור?

וכבר מכרת את הבית שלך פה?

Dark Neko

New member
את לא משרשרת נכון. XD../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

תהיתי אם אני שמה לב לזה קודם, אם את רוצה להגיב למישהוא את לא צריכה להגיב למי שפתח את השרשור, אלא לזיו. ז"א, נגיד אם את רוצה לגיב לי את תלחצי למטעה על "הוסף תגובה מהירה" ותגיבי. אם את תגיבי להודעה תחת הכותרת "אנחנו בעמות הראשון של תפוז!!!" זו טעות ואז אי אפשר להבין למי את מגיבה. זה נראה כאילו את מגיבה לעצמך XD. יש לך אפשרות בניהול לתקן את השרשורים? מקווה שעזרתי XD. [ושהסברתי בצורה מובנת. O:]

Dark Neko היקרה !

בואי ואסביר לך למה ומתי צריך לכתוב מתחת לשם שאליו את רוצה להגיב ומתי לא... אם ההודעה אליה אני רוצה להגיב נמצאת אחרונה בשירשור אז דווקא כן יש מקום לכתוב את התגובה דרך ההודעה הראשונה ! - למשל עכשיו עניתי לך תוך כדי זה שפתחתי דווקא את ההודעה הראשונה !!!! ( "אנחנו בעמוד הראשון של תפוז ") רק אם ההודעה אליה את רוצה להגיב נמצאת אי שם באמצע השרשור ,רק אז זה נכון להגיב דרך ההודעה הספציפית הזו , ולכן הקישור שרשמת הוא מאוד נכון , רק שאם אני מגיבה להודעה האחרונה , לא נכון להכנס אליה , כי אז את יוצרת הודעות באלכסון.... הסברתי עצמי מספיק טוב? אני מקווה שכן

Sponge Bob14

New member
אבל זה לא נכון.

את צריכה ליצור הודעות באלכסון. אם את מגיבה להודעה הראשית את מה שאתה רוצה להגיד לה, היא לא תקבל עידכון במייל שיש לה תגובה אלא אם כן היא כתבה גם את ההודעה הראשית. ואז היא תצטרך כול שנייה להיכנס לפורום כדי לבדוק אם יש לה תגובה.

למעלה