אנחנו בשער הראשי דווקא עכשיו שהפורום לא כל כך אקטיבי?!?
A aerynsun New member 19/3/07 #4 תלחצו על הלינק שער תפוז - נמצא בצד ימין למעלה. ותרדו מעט למטה. ותראו אנחנו בשער הראשי של תפוז פורומים.
תלחצו על הלינק שער תפוז - נמצא בצד ימין למעלה. ותרדו מעט למטה. ותראו אנחנו בשער הראשי של תפוז פורומים.
G Gilliana New member 19/3/07 #7 לדעתי מה שאת רואה הוא... החלק של "תפוז אישי", שמראה הודעות אחרונות מכל פורום שאותו בחר המשתמש להגדיר בדף שלו, לא כולם רואים זאת.
לדעתי מה שאת רואה הוא... החלק של "תפוז אישי", שמראה הודעות אחרונות מכל פורום שאותו בחר המשתמש להגדיר בדף שלו, לא כולם רואים זאת.
A aerynsun New member 19/3/07 #8 אה נראה לי שאת צודקת כי באמת כל הפורומים שאני כותבת שם נמצאו שם. שיר למעלה בצד ימין יש קישורים - זה נראה ככה - שער תפוז > פורומים > תיקים באפלה > פורום אם את לוחת על שער תפוז ומגוללת את הדף טיפה למטה אז כמו שגילי אמרה את רואה את הפורומים שבהם היית. אני חשבתי שכולם רואים את זה וזה נמצא בדף הראשי. חפיף.
אה נראה לי שאת צודקת כי באמת כל הפורומים שאני כותבת שם נמצאו שם. שיר למעלה בצד ימין יש קישורים - זה נראה ככה - שער תפוז > פורומים > תיקים באפלה > פורום אם את לוחת על שער תפוז ומגוללת את הדף טיפה למטה אז כמו שגילי אמרה את רואה את הפורומים שבהם היית. אני חשבתי שכולם רואים את זה וזה נמצא בדף הראשי. חפיף.
T the whole shebang New member 20/3/07 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח../images/Emo215.gif חחחחחח סליחה סליחה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח../images/Emo215.gif חחחחחח סליחה סליחה
ה האוקינוס השקט New member 19/3/07 #11 חחח מן הסתם שם נמצאים הפורומים שלך. כל הפורומים שנמצאים ברשימה שלך מופיעים שם לסירוגין.