אנחנו בשער תפוז

אנחנו בשער תפוז../images/Emo41.gif

עכשיו אני מבינה את כל האורחים החדשים שבאו לבקרינו. הילה, הבאת הרבה מורכבים ומורכבים בפוטנציה אלינו. תמיד נעים לקבל חברים חדשים למשפחה. ברוכים הבאים כולם. הישארו איתנו. תמיד נשמח לעוד אוזן כרויה וקשבת לסיפורינו וכמובן שגם לסיפורכם. שלכם, יעל

rolan

New member
ולכן....

כל כך הרבה תגובות לשאלתה של היללי... הילה, אל תיבהלי, תיכף תשכח הסערה ונישאר רק את ואנחנו - מי שהיה כאן תמיד יחד עם חדשים שמצאו להם מקום בינינו... רוצה גם לברך את החדשים, שחיפשו ומצאו להם בית חם בינינו בברכת ברוכים הבאים קצת קשה לעקוב, מי הנכנסים לכן, אנא התייחסו לברכתי הנ"ל...

החתולית

New member
ברוכים הנמצאים :)

מצאתי כאן כמה וכמה אנשים שאני מכירה מפורום שכן... לכן לא מרגישה זרה לגמריי :) אני רק בתחילת דרכי המשפחתית החדשה, לומדת על בשרי כמה וכמה דברים שחברים וחברות שלי חווים כבר זמן רב. מקווה שאוכל להעזר באנשים כאן, בנסיון שלכם, בנקודות הראות השונות שלכם. תודה :)

*יערית

New member
נו שויין../images/Emo12.gif

רק בבקשה...בלי אזיקים חבלים ודבק מגע
אחחחחחחחחחחחחחח היא מורכבת
תרתי משמע

החתולית

New member
לא שאני... אבל מה זה ????

אני מרשה לעצמי להתבטא בחופשיות ולדרוש מרולן להעניש את יערית בעוון גניבה. הגענו לימים טובים, יערית גונבת לי ביטויים ועוד ביידיש :)))))) החתולית מקווה שחוש ההומור המורכב שלה, יובן כראוי...

החתולית

New member
אני רוצה את אמא שלי...

כי בלעדיה אני יודעת רק ארבע וחצי מילים ביידיש :))) יערית: שאני אתרגם לך את אוהי ??? (הוא כתב: לא נורא)

rolan

New member
חתולית ../images/Emo26.gif כנסי בבקשה

יש כאן חופש הביטוי וחופש גניבת ביטויים
ואני.... מה שאני יודעת באידיש רק אוהי יכול לפרש... אבל הכי אוהבת להגיד: ארויס גיבוייבין דיבלד... אויששששש תמיד מפקששת מרוקאית שכמותי יענו.... פרענקית, מקווה שכתבתי נכון...
פחחחחחחחחחחחחח

rolan

New member
הוא לא רוצה לתרגם

צוחק עלי ועל חוסר יכולת שלי לקלוט את האידיש... אולי אצליח להביא אותו?... ארויס גוורפען די געלט עכשיו למדתי......... יששששששששששששששש
הכל בזכותך החתלתולית....

rolan

New member
כסף../images/Emo35.gif...

חתלתולית... יש לי בעיה עם השם שלך.... את יודעת?.... זה הכינוי של הקטנה של אוהי...
ולמה כסף?... הלך קפוט?.....

חתולית

אני לא יודעת כמה זמן אתן מכירות אבל דבר אחד אני יכולה לומר לך מהלב. יערית היא זן מיוחד וגם אם לפעמים היא לא מובנת או נורא מבהילה ,זה מתקבל באהבה,כי נשמה כמו של יערית ....אין,וכשהיא דופקת ראש ושותה יין,חבל"ז .............................

*יערית

New member
יונצ'וק../images/Emo25.gif

מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בואי שנייה יותר קרוב יפיפיה שכמותך....
חתולית מכירה אותי כבר הרבה זמן...בעצם אותנו את מעוף ואותי.... היא האחראית לשמו הנרדף של מעוף=קדוש... בטענה שאם הוא חי איתי למרות הכל{השריטות שלי וכו'}הוא קדוש
מקסימה לא? גם חבלים אזיקים ודבק מגע שייך לה...אז מה? ממתי שואלים אותה

rolan

New member
../images/Emo12.gif בנות../images/Emo35.gif... אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

החתולית

New member
יערית מבהילה ????

הצחקת אותי, יונה לבנה :) מכירה אותה מספיק כדי לדעת שהיא מדהימה... מה שלא ברור הוא איך הקדוש מצליח לעמוד בקצב שלה :))))

למעלה