אנחנו ב"פורומים מומלצים"...
א אל האור10 New member 13/1/06 #4 מיקי, ../images/Emo79.gif"זה לא אני...." ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ילדה מוכשרת שפעם היתה בפורום וטסה לרוסיה.
מיקי, ../images/Emo79.gif"זה לא אני...." ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif ילדה מוכשרת שפעם היתה בפורום וטסה לרוסיה.
9 9B9 New member 13/1/06 #6 אממ... אני יודעת להכין גליטרים...אני אכין ואשים כאן דוגמא ותגידי לי אם לזה התכוונת...
Y yaelala14 New member 13/1/06 #8 איזה יפה!! איך מכינים גליטרים..? את יכולה להגיד לי..? אני ממש חייבת לדעת! חיפשתי בכל מקום! אני לא מצליחה להתקין פוטושופ במחשב..לא יודעת למה..בבקשה תגידי לי.. דרך אגב..זה ממש יפה!
איזה יפה!! איך מכינים גליטרים..? את יכולה להגיד לי..? אני ממש חייבת לדעת! חיפשתי בכל מקום! אני לא מצליחה להתקין פוטושופ במחשב..לא יודעת למה..בבקשה תגידי לי.. דרך אגב..זה ממש יפה!
9 9B9 New member 14/1/06 #10 תודה! קודם כל אתן צריכות שתיהי לכן תוכנת גרפיקה... actress יש לך תוכנת גרפיקה? ויעל תנסי שוב להתקין את הפוטושופ..
תודה! קודם כל אתן צריכות שתיהי לכן תוכנת גרפיקה... actress יש לך תוכנת גרפיקה? ויעל תנסי שוב להתקין את הפוטושופ..
A actress New member 15/1/06 #11 כן יש לי פוטושופ ושאל את אריאל כמה דברים יפים אני מכינה בקרוב אכין גם לכם כרטיסי ברכה נוסח יוסי
9 9B9 New member 15/1/06 #12 כיף לשמוע שאני... לא היחידה שעוסקת בגרפיקה כאן ואני אשמח להסביר לך וליעל...אני אכתוב לך שלב אחרי שלב אבל לא היום..(מקווה שמחר ואם לא אז בעוד יומיים...פשוט יש לי מלא דברים לעשות)
כיף לשמוע שאני... לא היחידה שעוסקת בגרפיקה כאן ואני אשמח להסביר לך וליעל...אני אכתוב לך שלב אחרי שלב אבל לא היום..(מקווה שמחר ואם לא אז בעוד יומיים...פשוט יש לי מלא דברים לעשות)