אנחנו ב"פורומים מומלצים"
T the Girl of Love New member 16/8/05 #1 אנחנו ב"פורומים מומלצים"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
ס סוכריה סנובית New member 17/8/05 #2 ../images/Emo176.gif וואווווו מגניבבבבבב!!!!!!! אגב אני ינצל תשירשור הזה להודיע הודעה...הדר חשבתי על זה...ושמתי לב שיוצא לי להגיב פה...אז החלטתי להיות פה בתור חברה רשמית ולהצטרף לפורום!!!!!!!!!!!!!!..........
../images/Emo176.gif וואווווו מגניבבבבבב!!!!!!! אגב אני ינצל תשירשור הזה להודיע הודעה...הדר חשבתי על זה...ושמתי לב שיוצא לי להגיב פה...אז החלטתי להיות פה בתור חברה רשמית ולהצטרף לפורום!!!!!!!!!!!!!!..........
ס סוכריה סנובית New member 17/8/05 #3 ../images/Emo176.gif התכוונתי להגיד שיוצא לי להיות ולכתוב פה די הרבה אז החלטתי להיות פה בתור חברה רשמית!!
../images/Emo176.gif התכוונתי להגיד שיוצא לי להיות ולכתוב פה די הרבה אז החלטתי להיות פה בתור חברה רשמית!!
B BARSASOS New member 19/8/05 #6 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מזל טוב!!!! =]]] וברוכה הבאה... אבל איך קוראים לך..? :$
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מזל טוב!!!! =]]] וברוכה הבאה... אבל איך קוראים לך..? :$