בבקשה חמודה, העוגה מעולה ומומלצת בחום:
המתכון של יפנית מפורום מתכונים... עוגת שיש עוגת קלאסית, בשני צבעים שחור לבן, אין צורך בקרמים וקישוטים , כשהעוגה נאפית בתבנית שקעים או פרח, הופכים וזורים אבקת סוכר. חומרים: 5 ביצים 6 כפות סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה 1 כוסות אבקת סוכר 2 כוסות קמח תופח וניל 3 כפות חלב 2כפות קקאו 2-3 כפות א. סוכר אופן הכנה: » להפריד ביצים » להקציף חלבונים כשהקצף יציב להוסיף בהדרגה את הסוכר » בקערה נפרדת להקציף את השמנת עד שמסמיכה מעט להוסיף בדרגה את הסוכר והחלמונים, ובזהירות את הקמח. » לקפל עם הקצף » לצקת מחצית מהעיסה לתבנית משומנת ומקומחת, או שתי תבניות אינגליש קייק » לערבב חלב עם קקאו וסוכר ולהוסיף למחצית השניה של העיסה. » לצקת את עיסת השוקלד מעל העיסה הלבנה ולערבב בין שתי העיסות כדי לקבל מראה ”משויש”. » לאפות בחום בינוני -נמוך עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. » לאחר שהעוגה התקררה מעט , להפוך ולזרות אבקת סוכר מתוך האתר של העיר שלי (שלנו טליון )