אנחנו היהודים ,מבינים רק כח

מצב
הנושא נעול.

amor

New member
שאלת השאלות

אני רואה שאת ממש מומחית בשאלות ועוסקת בנבואות. האם שאלת את עצמך מה יקרה אחרי שניתן ``להם`` את ``ההר`` ? האם אז יבוא שלום על ישראל ? האם לא יבקשו גם את שאר ``המקומות הקדושים`` כמו חיפה, עכו, רמלה, יפו, אשקלון ,`` מלבס`` וכו` ? עם שם כמו שלך, איני יכול להבין את רוח התבוסתנות השולטת בך ומונעת ממך להמשיך ולשאול , להמשיך ולחשוב, להמשיך ולזכור על מה נלחמנו , מה הם יסודותינו ולמה שאפנו אלפיים שנות גלות. ms2001 ושות` היו מצרפים אותך כנשיא כבוד לעמם.

yaya

New member
הם לא יודעים מה הם אומרים?

אולי היית חכמה מכלנו אבל אולי את בכלל לא יודעת איך ומה חושב הצד השני תרשי לי להציע לך זוית אחרת הם מנסים להשיג מה שיותר כעת כדי להיות בעמדת פתיחה טובה יותר במלחמנה שהם מתכננים לשחרור כל האדמה הרי אמרנו נעזוב ונתחיל בתהליך ואז נוכל לחיות יחד אך דומה שהם לא מפספסים הזדמנות לחבור נגדנו עם החזבאללה עם סדאם או כל אחד אחר כמי שעד המהומות האחרונות שפע אופטמיות למרות ההתקלות היומיומית בהרבה קיצונים בצד השני אני מסופק אם יתכנו חיים זה לצד זה שהרי אין בעולם מדינה מוסלמית אחת דמוקרטית דבר שאולי מסביר משהו עדיין איני חושב שאנו צריכים להיות מונעים מכבוד כמוהם אך לא יתכן שכל פעם שנלחמים בנו אנו טועים בלבנון פה ובכל מקום שהרי הם מפרשים זאת כחולשה ולשיטתך מהקרה ל``ערביי ישראל`` הרי אם נציע החלפת שטח יחסית שתכלול גם אותם יסכימו? או לחילופין שישארו במקומם עם אזרחות זרה פלסטינית בגבולות ישראל חוכמה קטנה היא להביע דעה שאינך מסתמך על אמרות הצד השני ואולי דווקה התנהלות סלחנית זו שלנו היא שהביאה אותנו עד הלום שהרי את למעשה חוזרת על חטא שאנו עושים שוב ושוב ``אנחנו מבינים יותר אנו יודעים מה טוב בשבילהם בלי להקשיב להם`` הם רוצים ה כ לל

מצב
הנושא נעול.
למעלה