אנחנו הילדים של חורף-שנת 73

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אנחנו הילדים של חורף-שנת 73

לרגל 28 שנים למלחמה הארורה ההיא........ אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש חלמתם אותנו לראשונה עם שחר בתום הקרבות הייתם גברים עייפים שנותרו למזלם הטוב הייתם נשים צעירות מודאגות ורציתם כל כך לאהוב וכשהריתם אותנו באהבה בחורף שבעים ושלש רציתם למלא בגופכם את מה שחיסלה המלחמה כשנולדנו הייתה הארץ פצועה ועצובה הבטתם בנו, חבקם אותנו, ניסתם למצוא נחמה כשנולדנו ברכו הזקנים בעיניים דומעות אמרו: "הילדים האלה הלוואי, לא ילכו אל הצבא" ופניכם בתצלום הישן מוכיחות שדיברתם מכל הלב כשהבטחתם לעשות בשבילנו הכל להפוך אויב לאוהב הבטחתם יונה עלה של זית הבטחתם שלום בבית הבטחתם אביב ופריחות הבטחתם לקיים הבטחות הבטחתם יונה אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש גדלנו אנחנו עכשיו בצבא עם הנשק קסדה על הראש גם אנחנו יודעים לעשות אהבה צוחקים ויודעים לבכות גם אנחנו גברים גם אנחנו נשים גם אנחנו חולמים תינוקות ולכן לא נלחץ ולכן לא נדרוש ולכן לא נאיים כשהיינו קטנים אמרתם הבטחות צריך לקיים אם דרוש לכם כוח, ניתן לא נחסוך רק רצינו ללחוש אנחנו הילדים של החורף ההוא שנת שבעים ושלש הבטחתם יונה עלה של זית ...........

שקדי

New member
מי שחווה את בעירת הקיץ............. ../images/Emo39.gif

ליבו לבית ופני הנוף ראי לחרדותיו את מי ישביע את מי ירגיע ועל מה יתפלל עד סתיו קשור או לא????? לא בטוח אצלי בראש.....בלב.....זה מתקשר אוטמטית

זהבוש

New member
ואני הבוקר התעוררתי ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

עם מנגינה של קול אורלוגין קורא עצור הפונדקאים קורא עבור........ אני מקווה שאני כותבת את המילים הנכונות מה שאני לא בטוחה אני חושבת שזוהי ריקה זראי שרה את השיר הזה תקנו אותי עם אני טועה.

עיניים

New member
קול קורא

קצת זזו לך המילים, זהבוש, אם תרשי לי - קול אורלוגין קורא חצות בפונדקים כבה הנר רוח של סתיו יצאה לשוט(?) בחוצות רק אנוכי עודני ער... יש מילים שתלויות להם שם על לוח הזכרון, כמו קובץ... שבוע טוב לכולנו

magy

New member
זרבה , תרימי את הראש

תביטי על הדף שמולך.......הנמצא על המסך. המילה......נוסטלגיה כתובה בגדול....קצת מעליה......רשום: • חברי הפורום • צ´אט נוסטלגיה את לוחצת על צ´אט נוסטלגיה.......ויותר מזה, לא עושה כלום..... זה מכניס אותך לאפלט שמכניס אותך לצ´אט ישירות..... העניין הוא , שהמקום ריק.....בדרך כלל.... אבל אם הודעתך תכתב בשעה שיש עוד אנשים שרוצים לדבר..... נקבע ביחד להכנס לשם....... סי יו........

למעלה