אנחנו הילדים של קיץ 2001

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אנחנו הילדים של קיץ 2001

וגם לנו הבטיחו.....וגם לנו אמרו, הם נבחרו, הם מתוגמלים, הם צריכים להפעיל את הראש, הרגש, וכל מה שיש או אין להם.......... רוצים שקט......רוצים שלום....................... אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש חלמתם אותנו לראשונה עם שחר בתום הקרבות הייתם גברים עייפים שנותרו למזלם הטוב הייתם נשים צעירות מודאגות ורציתם כל כך לאהוב וכשהריתם אותנו באהבה בחורף שבעים ושלש רציתם למלא בגופכם את מה שחיסלה המלחמה כשנולדנו הייתה הארץ פצועה ועצובה הבטתם בנו, חבקם אותנו, ניסתם למצוא נחמה כשנולדנו ברכו הזקנים בעיניים דומעות אמרו: "הילדים האלה הלוואי, לא ילכו אל הצבא" ופניכם בתצלום הישן מוכיחות שדיברתם מכל הלב כשהבטחתם לעשות בשבילנו הכל להפוך אויב לאוהב הבטחתם יונה עלה של זית הבטחתם שלום בבית הבטחתם אביב ופריחות הבטחתם לקיים הבטחות הבטחתם יונה אנחנו הילדים של חורף שנת שבעים ושלש גדלנו אנחנו עכשיו בצבא עם הנשק קסדה על הראש גם אנחנו יודעים לעשות אהבה צוחקים ויודעים לבכות גם אנחנו גברים גם אנחנו נשים גם אנחנו חולמים תינוקות ולכן לא נלחץ ולכן לא נדרוש ולכן לא נאיים כשהיינו קטנים אמרתם הבטחות צריך לקיים אם דרוש לכם כוח, ניתן לא נחסוך רק רצינו ללחוש אנחנו הילדים של החורף ההוא שנת שבעים ושלש הבטחתם יונה עלה של זית

גל-עמית

New member
...ילדים של חורף.....

או..טו..טו... אנחנו מתקרבים לאותו חורף.......28 שנים לאחור.... אני מת על שירים ובמיוחד על הזמר הישראלי...וגם אוהב לשיר... זה השיר היחידי! שאיני מצליח לסיימו.... כאשר אני שומע אותו (בימי זכרון לחללי צה"ל, בד"כ) ע"י מקהלת ילדי ביה"ס, בטקס בו אני נוכח.....איני מצליח אפילו להתחיל אותו..... ...בלי להכנס לפולמוסים מיותרים, לעניות דעתי הפרטית, לשמחתי (עם כל מה שקורה..) איננו באותו מצב - תודה לאל.... מה שלא יהיה, ומה שלא נבקש - אני איתך בתפילתך....

magy

New member
שכחתי לתת קרדיטים לכותב ולמלחין

אולי מישהו זוכר מי היו.....מי הם..... ומי הלהקה ששרה??????

ez

New member
מג, של מי השיר הזה (מילים ולחן)

ומאיפה ברשת אפשר להוריד אותו. אם את יודעת - תעשי לינק. השיר הזה מבטא את היטב את אמונתי (שנכזבה) ואת תקוותי (שנותרו עדיין).

למעלה