אנחנו זוג צעיר שרוצה לעבור לבת ים

אנחנו זוג צעיר שרוצה לעבור לבת ים

בעיקר בגלל שהמחירים שפויים יותר אבל מפחדים מהסטיגמות. קראתי קצת בפורום העיר בYNET וראיתי אכן הרבה תלונות על ואנדליזם, צעירים מתפרעים באמצע הלילה ועוד כל מני דברים שלא יצא לנו להתקל בהם הרבה בעירנו רמת גן (יצא, אבל לא הרבה כמו שמצטייר בפורום YNET). שאלתי היא - איזה רחובות נחשבים ה"טובים ביותר" בבת ים, כאלה שאפשר לא לקשור את הקטנוע בחוץ כמו שאני לא קושר ליד הבית ברמת גן. כאלה שנוכל לישון טוב בלילה בלי מוסיקה רועשת שבוקעת ממכוניות חולפות או מדירות סמוכות. ובעיקר נקיון. זו אינה שאלה מקניטה כי אם אמיתית ואשמח לתשובה עניינית ועוזרת. תודה.

עונה לך

אבל יש משהוא בהודעה שלך שמרגיז אותי, ואנדליזם? צעירים מתפרעים? אתה כותב בהודעה איפה לקנות דירה באזור שאפשר לא לקשור את הקטנוע בחוץ כמו שאתה לא קושר אותו ברמת גן, הכל עיניין של מזל, גנבים גונבים דווקא מאזורים יוקרתיים, הם לא הולכים לאיזורים של אנשים שאין ממה לגנוב להם, לכן אני אומרת שהמזל שלך שעדיין לא גנבו לך את הקטנוע, מה זה קשור בכלל לעיר? או לאיזור?, העיר בת ים עוברת מהפך בזכות ראש העיר שלה שלמה לחיאני, אני תושבת בת ים ואני רואה את זה, הטיילת היפיפייה שלה, הגנים הציבוריים שלחיאני משפץ את כולם והחליף בכולם את המתקנים, סידר ספסלים, הפרחים בכל מקום בעיר. האזורים הנחשבים של בת ים שהם גם יוקרתיים הם בסביבות חוף הים, אבל יש גם איזורים אחרים שהם רחוקים מהים והם נחשבים הכל תלוי בכיס שלך, ודי כבר עם הסטיגמה על העיר, יש בה גם תושבים נהדרים ואיכפתיים כמונו. ובכל עיר גם בצפון תל אביב שנחשבת לעיר יוקרתית יש אנשים שחושבים שמגיע להם הכל, שהם רועשים, ולא נעימים, (וזה מניסיון אני כותבת). אז בקיצור בוא להתרשם מהעיר הנח את הסטיגמה בצד.

טאKילה

New member
אני גרה בבת ים

לא קשרתי את המכונית שלי בלילה. המכונית נגנבה ונמצאה באחת הרחובות בעיר רמת גן. כנראה רמתגני שמיהר להגיע הביתה. את המכונית קיבלתי במגרש החניה של משטרת רמת גן. בכל המדינה יש גם וגם. בהצלחה בקניה השפויה שלך.

למעלה