אנחנו חולים ומעוכים
סתם קיטור

yaelia

New member
אנחנו חולים ומעוכים../images/Emo122.gifסתם קיטור

הללי התחיל בתחילת השבוע עם שפעת מנוזלת והדביק אותי ביג-טיים. לשמחתי הוא הרבה יותר טוב עכשיו (אחרי שגמרנו מיליון גלילים של נייר טואלט על האפון הקטון שלו) ולפחות לא מקיא יותר את מה שהוא אוכל, על-אף שלא חזר לו התאבון (שממילא אין לו הרבה). ש. עובד כל הסופ"ש (ככה שאני עם הלל כל הזמן) ואני מרגישה כאילו שיש לי רכבת במוח. לא מצליחה לישון בגלל האף הסתום ולא לאכול שום דבר כי הכל עושה לי בחילה. ולא ללמוד ולא כלום. ונוסף לכל השמחות אני לא מחוסנת לcmv. יאללה שיעבור.
מצד שני ראינו השבוע דופק ו-12 מ"מ שעועית קטנה, אז כנראה שלמרות השפעת החיים יפים.

הלו! זה מתאים לפינה החדשה שלנו!

והחלק הכי חשוב בסוף? מזל טוב על הדופק! שרק ימשיך כך!
את מוכנה לפרט קצת על השפעת הזו? לוטן כל היום עם חום, צינון והקאות. זה זה? תרגישו טוב במהרה!

yaelia

New member
לא פייר, זאת הפינה שלך.

את היית צריכה להתחיל אותה, אני סתם מתבכיינת. בעיקר כחכוח נוראי כזה כמו של זקן שמעשן שתי חפיסות ליום 40 שנים. נשמע די דומה מבחינת צינון והקאות (כל מה שנכנס יצא). תודה. בינתיים אין לי זמן לחשוב בכלל על מה שקורה לי בבטן מרוב עניינים אבל מדי פעם אני חושבת על השעועית הפצפון וזה עושה לי נעים (או בחילה).

lulyK

New member
צר לי, כבר התחלתי לרחם עלייך

אבל אז הגיעה הבשורה המרגשת בסוף

משוש30

New member
כמעט המלצתי לך על טיפות אף אבל

ההריון הזה אי אפשר לקחת שום דבר...מזל טוב על הדופק!! מרגש נורא. מקווה שתרגישו טוב במהרה

ו שתי

New member
../images/Emo57.gif

איכשהו, נשמע שכיף גדול לך. מזל טוב על ה
שימשיך ככה (רק בלי הבחילות)

yaelia

New member
תודה על כל הברכות

שימחתן אותי מאוד. אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב, גם הלל וגם אני. האמת היא שאני צריכה להחליט כמו בהריון של הללי שיהיה לי קל ונפלא ואנימרגישה מצוין כל הזמן, משום מה אז זה הצליח ועכשיו קצת יותר קשה לי. אולי כי אז הייתי מובטלת ורק למדתי ועכשיו אני גם אמא גם עובדת וגם לומדת. יחלפו הבחילות ויהיה מצוין. בעצם כבר עכשיו מצוין.

למעלה