אנחנו חולים

אנחנו חולים ../images/Emo12.gif

אז אחרי שאתמול אשפזו את אח שלי בגלל חום שלא יורד (40 מעלות) כבר 3 ימים ופריחה בידיים, וחשש כבד של אמא שלי ושלי לקדחת הבהרות (כן, כן, אלו מהקצריות...) שילחתי אותם במהרה למיון...אכן, זו היתה האבחנה! אני כותבת את זה כאן שתדעו ותהיו ערניים! המחלה הזו היא לא צחוק ועלולה להסתבך מהר מאוד. הסימנים הראשונים שלה הם חום גבוה מאוד, כאבי ראש חזקים ופריחה בצורת נקודות אדומות באזורי הידיים (זה כבר בשלב מתקדם של פרוץ המחלה...) אז עכשיו הוא בהשגחה עם אינפוזיות ואניטביוטיקה לוריד....
אבל כבר מרגיש טוב יותר.. כאות הזדהות כנראה לדוד שלו, החליט בן להתעורר הלילה רותח... בבוקר קם כמו חדש והלך כהרגלו בקודש לגן ואני נסעתי לאח שלי. לא עברו 3 שעות ומתקשרים אליי מהגן שלבן יש 39 מעלות..אחרי דלקת עיניים שנמשכה כבר כמה ימים נסענו ישר לרופאת ילדים שמצאה קצת אודם באוזן, וכנראה משהו ויראלי שמתלווה בחום ודלקת עיניים. אז אנחנו עם אקמולים, אמבטיות ומה לא וגם טיפות אוניים ועיניים. בקיצור, כייף לא נורמלי
אבל החום...עד שיורד ואי לי.. מה שכן, עכשיו אני מבינה למה לא היה לאכלן הזה תאבון כבר כמה ימים..(ולא בגלל כיפור..). אז שרק נהיה בריאים!!!!

החלמה מהירה לבן ולדודו

או בקיצור לבן דודו.... ולהיפוכנדריות שבינינו תפרטי מה זו קדחת הבהרות ואיך זה יכול להסתבך... ושוב, תהיו בריאים מהר!!!!!!

לא רוצה להלחיץ..

אבל באמת חשוב לדעת! לאח נוסף שלי היה את זה כשהיה קטן, זה מגיע מעקיצת קרציה שבאה מחיות/חול/דשא. כמובן שלא כל קרציה נגועה אבל חשוב לדעת, במיוחד שיש כאן הרבה בעלי חיים בבתים... זו מחלה שבעזרת אנטיביוטיקה מחלימים ממנה. הבעיה מתחילה כאשר האבחנה שגויה, ולצערי קרו מקרים מצערים שנגמרו לא טוב בגלל אבחנה או חוסר התייחסות , תודה וליל מנוחה

אני חושבת שהמידע חשוב מאוד../images/Emo70.gif

ליאור - האם ישנה אפשרות להכניס זאת ב - TAGLINE בדרך כלשהי? אולי אפילו לפתוח בסרגל כלים מידע על מחלות, איבחונן והטיפול בהן?

זה כבר בטאג ליין

ואחד הנושאים שיועלו להצבעה כנושאי שבןע יהיו מחלות ילדים וכל נושא שבועי (וגם שרשראות רגילות שמתקשרות לנושאים השבועיים ועלו עצמאית) הופך למאמר או לקישור

ligo

New member
אוי, מסכנון קטן../images/Emo5.gif

מקווה שתרגישו טוב במהרה- כל המשפחה

../images/Emo10.gif אוי , ליבובסק...

קדחת הבהרות?...ויי זמיר. כמה טוב ש"עלו" על זה בזמן. ובן בן? - מסכן קטן , כואב לי הלב... אני מקווה כ"כ שיחזור מהר לאיתנו , המקסים הקטן הזה. רק בריאות , ומהר , טוב? ענת.

היי, איך היתה החתונה?

ספרי איך היה? איך היה יפתח? רצו לגעת בו כל הזמן? איך היה האוכל, השתיה, הריקודים? היו חתיכים? יאללה, ספרי כבר...

ליבי, רק בריאות.

כמו שהסבתות שלנו אומרות ומסתבר שהן יודעות על מה הן מדברות. כן, כן, גם אני לא הרשתי לדייזי שלנו להתקרב לזיו עד לאחרונה, מחשש לכל מיני מחלות לא ברורות ומפחידות. מזל שאצל בן זה ויראלי ולא משהו אחר - רק בריאות.

למעלה